Bedrijfsbezoek Wijk aan Zee

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
08/09/2020
16:00 - 18:00

Locatie
Puur Zee/Puur Wijn

Categorieën


Je bent van harte uitgenodigd bij Puur Zee/Puur Wijn.

PUUR ZEE

Vinologe en wijnimporteur Cathy Moerdijk (PUUR WIJN) en SVH Meesterkok en visspecialist Imko Binnerts openden in januari 2016 de deuren van PUUR ZEE.

Na een aantal gezamenlijke restaurantactiviteiten (Imko’s, Bios Food & Wines, Wijn & Ko, Vis & Ko) vonden zij in Wijk aan Zee een prachtige uitdaging in de Villa De Klughte. De begane grond is uitgebreid gerenoveerd en zij geven met hun complete seafood – restaurantbeleving een geheel nieuwe impuls aan de prachtige locatie. Onder de naam PUUR ZEE worden nu de gasten ontvangen in een echte familiesfeer met dertien hotelkamers en het PUUR ZEE Visgastronomie restaurant.

PUUR WIJN

Alles in het leven van Cathy draait om wijn; zij koopt al jaren wijnen in “all over the World” en op de een of andere manier slaagt ze er altijd weer in net met die wijnen naar voren te komen die anders zijn, eigenzinniger en vooral niet “middle of the road”.

Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Aparte kleding is niet nodig; kom gewoon direct uit het werk de contacten met collega-ondernemers even aanhalen.

Aanmelden

Graag aanmelden via formulier op deze website: https://ovijmond.nl/agenda/bedrijfsbezoek-wijk-aan-zee/

Als het maximum aantal aanmeldingen is bereikt zal de inschrijving worden gesloten.

Tot 8 september!

Met vriendelijke groet,

 

Vincent Klopper, voorzitter Programma commissie

Ton van der Scheer, voorzitter OV IJmond

 

webdesign development