Ondernemersevent Fris Kijken & Anders Denken

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
06/10/2020
14:00 - 18:00

Locatie
Felison Terminal

Categorieën


Een klant die wegvalt, een nieuw product dat niet scoort, een financieel dipje, daar kunnen de ondernemers wel mee dealen. Maar een wereldwijde crisis door een virus, die kenden we nog niet. De gevolgen van deze situatie en andere mondiale ontwikkelingen brengen veel vragen over de inrichting van werk en maatschappij met zich mee.

In nauwe samenwerking met het WerkgeversServicepunt en OV IJmond, organiseert IJmond Werkt! een live event voor ondernemers waarin de top 3 van de grootste uitdagingen van dit moment ter sprake komt;
o Personele puzzels
o Behoud van business; hoe overleef je een crises?
o Het hebben van een lange adem

Met de waardevolle input vanuit de ondernemers is het gelukt om voor dinsdag 6 oktober een uitdagend, verfrissend en positief programma samen te stellen, waarbij niemand de deur uitgaat zonder nieuwe inzichten.

Topspreker Ruud Veltenaar
TED-spreker, auteur en toekomstdenker Ruud Veltenaar zal laten zien én beleven dat personeel cruciaal is voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. ‘Radicale afhankelijkheid’, noemt hij dit. “En met dat begrip moeten we in dit nieuwe tijdperk aan de slag, nóg slimmer dan we al deden. Dan is succes verzekerd”. Ruud luistert, vraagt, daagt uit en prikt door. Hij komt ons inspireren én een hart onder de riem steken.

Veerkracht versterken
Op ludieke wijze neemt IJmond Werkt! je bij de hand om op zoek te gaan naar de ideale mix van mogelijkheden op het gebied van arbeid en personeel. Wat moet er nu gebeuren? Wanneer? En met wie? Kan je als bedrijf een beroep doen op subsidies? Of ondersteuning van een jobcoach? Is er (extra) productiecapaciteit nodig zonder uitbreiding? Of heb je een Social Return verplichting waarvan je niet weet hoe je die kan invullen?

Veilig live
Wat de coronasituatie op 6 oktober ook zal zijn, het event gaat door. Het liefst natuurlijk op een fysieke locatie in de IJmond en volledig coronaproof, maar als het live toch niet mogelijk blijkt te zijn, zorgen we voor een mooie interactieve online versie.

Informatie en aanmelden
Datum: Dinsdag 6 oktober 2020
Tijd: 15.00 tot 19.00 uur, met aansluitend hapje en drankje
Locatie: Felison Terminal, Cruiseboulevard 10, IJmuiden
Toegang: Gratis

Dit event niet missen?
Geef je dan op via event@ijmondwerkt.com. Vol = Vol
Graag onder vermelding van naam, aantal personen, telefoonnummer en eventuele dieetwensen

Evenementen

  • Geen evenementen

Advertisement

webdesign development