Golf IJmond Marcel Veldhuis

Buitengewoon zaken doen kan op de Heemskerkse Golfclub!

Vanaf april 2019 gaat i.s.m. het zakenblad de IJmondiaan de bedrijvencompetitie weer van start op de Heemskerkse Golfclub.

De afgelopen bedrijvencompetitie’s hebben aangetoond dat golf uitermate geschikt is om een goede relatie op te bouwen met klanten, collega’s en om te netwerken binnen en buiten de regio.
De Businessclub geeft u dit jaar de keuze om met twee (verschillende) personen te deel te nemen tijdens maar liefst 15 golfmomenten op verschillende banen.
De wedstrijden op de Heemskerkse zijn voorzien van een interessant servicepakket en vrije greenfee kaarten bij verhindering.

Daarnaast heeft de Heemskerkse voor businessclubleden interessante golfclinics om in groepsverband met relatie’s of personeel golflessen te nemen.
Niet leden betalen in 2019 € 950,- ex BTW (Leden van de Heemskerkse € 620,- ex BTW) voor de Businessclub.

Aanmelden

U kunt u zich nog aanmelden voor 1 januari a.s of verdere informatie vinden op de website: http://www.heemskerksegolfclub.nl/business-club/

Voor overige informatie kunt u bellen met Rob Tolhuijsen, voorzitter Businessclub tel. 06-53405789 of via businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development