Meld uw bedrijf nu aan voor de Ondernemersaward IJmond 2024

Bent u bewust bezig met een economisch gezonde, duurzame en inclusieve onderneming? Dan maakt u kans op de eerste Ondernemersaward IJmond. Ondernemersvereniging (OV) IJmond, IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond bundelen de krachten en zoeken dé IJmondse ondernemer van 2024. Aanmelden kan tot 20 juli 2024.

Bestaat uw bedrijf minimaal drie jaar? Heeft u personeel met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst én zorgt u voor iets meer dan passende begeleiding? Is uw bedrijfsvoering op meerdere vlakken duurzaam, bijvoorbeeld door opwek van duurzame elektriciteit? Meld u dan aan voor een nominatie voor de eerste Ondernemersaward IJmond via www.ovijmond.nl.

Bent u de winnaar van 2024?
Voor een nominatie voor de Ondernemersaward 2024 kijken de organiserende partijen naar economisch gezonde, inclusieve en duurzame criteria. Dit zijn er enkele:
– U bent gevestigd in de IJmond.
– Uw bedrijf bestaat in ieder geval drie jaar.
– U heeft geen overheidsschuld (omzetbelasting, NOW).
– U heeft personen in dienst die een indicatie banenafspraak of indicatie Beschut Werken of Sociale Werkvoorziening hebben.
– U heeft maatregelen genomen op het gebied van circulaire economie, duurzame elektriciteit en/of warmte.
– En u draagt bovengenoemde twee punten als ondernemer uit naar de regio.

Hoe werkt een nominatie?
Wanneer u zich aanmeldt of aangedragen wordt voor de Ondernemersaward IJmond komen OV IJmond, IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond langs om kennis te maken. We horen graag uw verhaal en u hoort daarna van ons of u genomineerd bent. Uit drie genomineerden kiest een jury uiteindelijk de winnaar. De jury bestaat uit de voorzitter van OV IJmond, de wethouders die voorzitter zijn van IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond, de oud-winnaar van de IJmond Werkt! Award en de IJmond Duurzaam Award.

Wat betekent dit voor u?
Als uw onderneming genomineerd wordt, krijgt u een video over uw bedrijf cadeau. Daarnaast verschijnt er een artikel in de IJmondiaan en op de website en social media van de organiserende partijen. Tijdens een regionaal congres in november wordt de award uitgereikt ten overstaan van een publiek van ongeveer 200 regionale ondernemers.

Directe link naar aanmelden: https://ovijmond.nl/meld-uw-bedrijf-nu-aan-voor-de-ondernemersaward-ijmond-2024/

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development