Chateau Marquette: Not Just Jazz

Op 24 maart organiseert Chateau Marquette Not Just Jazz. Muziek van onder meer Hans Dulfer, Popy Basily & Gipsy Band en Benjamin Herman zullen klinken op de diverse podia in de stijlkamers van het Heemskerkse kasteel. Not Just Jazz gaat om 12:00 uur van start en duurt tot 21:00 uur. Kaarten kosten € 20,00 per stuk voor de gehele dag.

Onder de nieuwe eigenaar Erik Kuiper-van den Berg presenteert Hotel & Chateau Marquette sinds een aantal maanden een breed cultureel programma. Na Marquette Classique en het kasteelconcert is het nu de beurt aan Not Just Jazz. Het muziek festival biedt diverse muziek stijlen verdeeld over drie podia waarvan er een bestemd is voor lokale bands.

Hans Dulfer

Erik Kuiper-van den Berg: we zijn enorm trots op de line up. Onder leiding van Bas van Lier speelt de Marquette All Star band, met onder meer Jerome Hol op gitaar, op het hoofdpodium. Daar begeleiden zij Benjamin Herman (New Cool Collective), Sugar & Spice bestaande uit Lucretia van der Vloot (o.a. Big Black and Beautiful) en Eline Gemerts (o.a. Sister Sledge) en tot slot ‘the legend’ Hans Dulfer.

Popy Basily & Gipsy Band

Deze formatie speelt een eigen interpretatie van instrumentale gipsy jazz in de traditie van de Hot Club de France. Ze hebben een eigen identiteit ontwikkeld door de jazz te combineren met traditionele invloeden van de Balkan, blues en flamenco. In Nederland heeft de band op vrijwel alle jazzpodia gestaan en wereldwijd op grote jazzfestivals, waaronder het North Sea Jazz Festival en het Django Reinhardt Festival.

Lokaal podium

Het derde podium biedt plaats aan twee lokale bands: De Donkeyland Band & de Seaside Big Band (19 personen!). De Donkeyland Band viert op Not Just Jazz hun 15 jarig bestaan. Vanaf 19:00 uur t/m 21:00 uur vindt de nazit plaats waarbij onder de klanken van akoestische live muziek nog nagenoten kan worden. Gedurende de dag biedt Restaurant ‘het Chateau’ diverse lunch en diner mogelijkheden en natuurlijk is de bar geopend.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op 5 maart van start via de website van Hotel & Chateau Marquette, www.hotel-marquette.com. Kaarten kosten € 20,00 voor de gehele dag (exclusief servicekosten). Er zijn slechts 400 kaarten beschikbaar.

 

Programma

Not Just Jazz 24 maart 2019

Bloemenzaal (hoofdpodium) The Marquette All Star band onder leiding van Bas van Lier Met om:

14:00 – 15:00 uur Benjamin Herman

16:00 – 17:00 uur Sugar & Spice met Lucretia van der Vloot en Eline Gemerts

18:00 – 19:00 uur Hans Dulfer

Spiegelzaal (1e etage)

15:00 – 16:00 uur Popy Basily & Gipsy Band

17:00 – 18:00 uur Popy Basily & Gipsy Band

Bibliotheek (1e etage)- lokaal podium

12:00 – 13:00 uur Seaside Big Band

13:00 – 14:00 uur De Donkeyland Band

Balzaal/Kasteellobby

19:00 – 21:00 uur Nazit met Maud & Aaron

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development