The province of Noord-Holland is initiating a Startup in Residence program. Startups are invited to collaborate with the Province during a 4 month support program to work on innovative solutions in the region.

Diversiteit aan de top, wat levert dat op? Kennissessie met Esther Mollema

94% van de Nederlanders vinden vrouwen en mannen even geschikt als leider. Toch zijn vrouwen ondervertegenwoordigd in de top van het bedrijfsleven. Op woensdag 18 april gaan ondernemers met elkaar in gesprek te gaan over de vraag: Diversiteit aan de top, wat levert dat op?

De kennissessie van OV IJmond Jong staat onder leiding van Esther Mollema, zowel nationaal als internationaal een autoriteit op het gebied van verandermanagement en (vrouwelijk) leiderschap. Diversiteit. Sterke teams. Iedereen wil het, lukken wil het nog niet altijd. Esther Mollema laat zien waar de verborgen valkuilen zijn, en vooral hoe het wél succesvol kan.

,,Wij willen met deze kennissessie een dialoog op gang brengen tussen verschillende generaties ondernemers’’, aldus Marit Bakker van OV IJmond. ,,Hoe denkt men over meer vrouwen in de top en de voornemens van de overheid dit te gaan verplichten? En leidt meer diversiteit écht tot betere resultaten? Interessante vragen die vrijwel zeker tot nieuwe inzichten leiden voor ondernemers die hun organisatie meer divers en daarmee toekomstbestendiger willen maken.’’

De kennissessie begint om 15.00 uur en vindt plaats in de skybox van Daalimpex in Velsen-Noord. Vanaf 18.00 uur is volop gelegenheid tot netwerken. Aanmelden kan via www.ovijmond.nl. Ook niet-leden van de ondernemersvereniging zijn van harte welkom. Zij betalen een deelnemersbijdrage. Meer weten? Mail naar info@ovijmond.nl.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development