Een week zonder spits?

Update: Vanwege het landelijke beleid met betrekking tot het Corona virus om zoveel mogelijk thuis te werken en het OV waar kan te vermijden, heeft de campagne ‘De week Zonder Spits’ plots geen enkele toegevoegde waarde meer. We hebben dan ook besloten om de campagne stop te zetten. IJmond Bereikbaar bedankt iedereen die aan deze campagne aandacht wilde besteden. We hopen er op een ander moment op terug te kunnen komen.

Zie je het voor je? Van 23 t/m 27 maart gaan we er voor in de IJmond! Hoe? Door je medewerkers te stimuleren het eerste uurtje thuis te werken en zo de spits te mijden. Dus om 8.00 uur niet je sleutel in je autoslot, maar thuis met een kop koffie achter je computer.  Je e-mail wegwerken, een eerste telefoontje doen, stukken doorlezen, vergaderingen of presentaties voorbereiden. Dat hoeft niet om half 9 op kantoor achter je bureau.

Geen beren… eh auto’s op de weg

Dat niet iedereen werkzaamheden doet, waarbij thuis starten mogelijk is, is een gegeven. Neemt niet weg, dat het leuk is om te ervaren wat de impact is op de spits en op de reistijd van de medewerkers die het wèl kunnen, maar nog niet doen. Een voorbeeldrol van het management helpt natuurlijk ook. Tata Steel voert de lijst van werkgevers uit de IJmond aan. Maar groot of klein, de Week zonder Spits is voor iedereen.

De Week zonder Spits kan niet zonder jou

  • Aanmelden & meer informatie: ijmondbereikbaar.nl/de-week-zonder-spits
  • De Week zonder Spits vindt plaats van 23 t/m 27 maart 2020
  • Als je wilt krijg je een handig communicatiepakket met banners, posters en tafelstandaards
  • Ook is er een toolkit met een introductiemail, aankondigingsmail en meest gestelde vragen. Kant en klaar voor de interne communicatie.

Initiatiefnemer van ‘De Week zonder Spits’ is Breikers, het mobiliteitsprogramma voor de metropoolregio Amsterdam. IJmond Bereikbaar zorgt voor de spin-off in onze regio.

Contact

IJmond Bereikbaar
Astrid van den Haak
E: ahaak@odijmond.nl
Tel: 0251-263863 of 06-57551579

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development