Haringparty OV IJmond geweldig feest

De befaamde Haringparty van OV IJmond is ook dit jaar weer een geweldig feest geworden. De rijkelijk door Seafood Parlevliet aangeboden nieuwe haringen waren om te smullen. De sfeer in Hal D, midden in de IJmuidense haven, was zo gemoedelijk en gezellig als de honderden bezoekers zich maar konden wensen op zo’n broeierig warme zomerdag.

Een van de succesfactoren van de jaarlijkse Haringparty is dat er zich altijd een ‘bont’ gezelschap verzamelt: grote en kleine ondernemers uit industriële en dienstverlenende sectoren, van CEO’s tot en met mensen van de ‘werkvloeren’, en bestuurders uit de hele IJmond-regio en van de provincie. Al pratend met elkaar happen in een haring of genieten van andere al dan niet gebakken vissoorten. Drankje erbij, natuurlijk.

Wie het geroezemoes toch even wilde ontvluchten, werd door de KNRM getrakteerd op een rondvaart door de haven. Zo was er voor elk wat wils. Een netwerkevent als de Haringparty draagt bij aan verbinding in de regio. Als bijeenkomst zelf, maar zeker ook door de vele sponsoren die hiervoor de handen ineen hebben geslagen. Een hartelijk dank aan ieder van hen!

Bekijk hier de foto’s van Reinder Weidijk

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development