Het Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) opent weer haar deuren.

Na een toch wel vreemde periode waar wij allemaal mee te maken hebben gehad zal met ingang van 1 juni 2020 de deuren van het inmiddels bekende rode SHIP- gebouw aan de Noordersluisweg te IJmuiden weer open gaan. Maar zoals in het verleden iedereen welkom was moet ook bij SHIP de 1,5 meter regel worden ingevoerd. Deze maatregel heeft nogal wat invloed op het bezoekers aantal bij SHIP.

Voorlopig is het alleen mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken door vooraf een reservering te boeken in een bepaald tijdblok. Voor deze reservering, waarbij u een rondleiding krijgt en na afloop een consumptie in ons restaurant, zijn wij genoodzaakt om 5 euro per persoon in rekening brengen. Deze tijdblokken zijn: van 10.00 – 12.00 uur, van 12.15 – 14.15 uur en van 14.30 – 17.00 uur. Het maximaal aantal bezoekers per tijdblok is 8 personen. Dit heeft alles te maken met dat bepaalde ruimtes in de expositie te beperkt zijn om met meer dan 4 personen te gelijk rond te leiden. Daarom zullen er per tijdblok twee rondleiders aanwezig zijn.

Een bezoek aan SHIP is eenvoudig te reserveren via onze website www.ship-info.nl

Maatregelen bij heropening:
Bij de heropening worden extra maatregelen genomen om de veiligheid van de bezoekers en het personeel te garanderen. Bij binnenkomst worden de bezoekers gevraagd hun handen schoon te maken met de desinfecterende gel en indien gewenst handschoenen te dragen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de tentoonstelling het interactieve karakter behoudt. Heb je zelf verkoudheidsklachten en/of koorts op de dag van bezoek, dan raden we je ten sterkste af om naar SHIP te komen.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development