Kennissessie 'Is het h@ck van de dam?' door Printec

Onder de naam ‘Is het h@ck van de dam’ organiseert het Velserbroekse bedrijf Printec, onderdeel van de Witteveen Groep, op vrijdag 2 juni een kennissessie over de risico’s van een sterk digitaliserende wereld. Ondernemers en managers uit de IJmond zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Hoe komen hackers aan uw gegevens? Hoe voorkomt u dat vertrouwelijke informatie op straat komen te liggen? En welke wetgeving is er op dit moment van kracht? Op deze en vele andere vragen wordt tijden het security event ‘Is het h@ck van de dam?’ antwoord gegeven.

Tijdens de kennissessie maken diverse vooraanstaande gastsprekers u bewust van de kwetsbaarheid van uw bedrijf en uw medewerkers. Printec is zeer verheugd te kunnen melden dat Eerste Kamerlid Anne-Wil Duthler komt spreken op het event. Als woordvoerder Veiligheid en Justitie weet zij alles over de digitale risico’s waar ondernemers anno 2017 aan worden blootgesteld.

Duthler is naast haar Kamerlidmaatschap werkzaam als advocaat First Lawyers, een kantoor dat is gespecialiseerd in ICT en recht. Tijdens haar presentatie vertelt zij meer over wetgeving omtrent datalekken, hoe u kan voldoen aan de meldplicht datalekken en hoe u compliant wordt.

De tweede spreker is Sander Kollerie van UMM Business Academy. Hij legt uit hoe de eindgebruiker in de dagelijkse praktijk wordt misbruikt om een bedrijf te treffen en wat een werkgever kan doen om dit te voorkomen.

Derde spreker Wouter Taal van Kyocera Document Solutions neemt u mee in de wereld van beveiliging van documenten en gegevens. Hij gaat dieper in op verantwoord omgaan met bedrijfsdata, persoonsgegevens en vertrouwelijke documenten.

Printec organiseert het security event samen met haar partners UMM Business Academy, Nuance Communications en Kyocera Document Solutions. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@printec.nl of te bellen met 088-7746832. Deelname is kosteloos. Zie ook www.printec.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development