OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lancering van App ism OV IJmond om onderling zakendoen van bedrijfsleven in de IJmond te stimuleren

Het bedrijf IDV Media BV, bekend van het business to businessmagazine IJmondiaan Business heeft afgelopen woensdag in samenwerking met OV IJmond de IJmondiaan Business Netwerk App gelanceerd. Deze app verbindt de leden van de ondernemersvereniging OV IJmond nog meer aan elkaar. Maar ook niet leden van OV IJmond zijn welkom in de app, voorwaarde is wel dat het een bedrijf is dat gevestigd is in de IJmond.

IJmondiaan Business Netwerk App
De app vormt een exclusief platform en functionele ontmoetingsplek voor ondernemers in de IJmond. Met één druk op de knop krijgt de ondernemer toegang tot alle relevante informatie, zoals een bedrijvengids, smoelenboek met contactgegevens, nieuwsberichten en netwerkevents. Ook kan men via de IJmondiaan Business Netwerk App eenvoudig contact leggen met de andere ondernemers binnen het platform en met hen communiceren om zo o.a. nieuwe klanten of een goede samenwerkingspartner te vinden. ‘We merken dat veel ondernemers in de IJmond nog onvoldoende weten welke ondernemers nog meer actief zijn in de regio. En dat is zonde, want er zitten hier zoveel prachtige bedrijven’, aldus Marco Bleeker, mede-initiatiefnemer van de app.

Partner
Ondernemersvereniging OV IJmond stapt ook in dit platform om zo de communicatie met de ondernemers verder te optimaliseren. Alle leden van OV IJmond kunnen gratis gebruik maken van deze app. ‘Daarnaast gaan we met vaste partners op het gebied van diverse interessante onderwerpen voor ondernemers kennis bieden via de app door o.a. whitepapers te plaatsen etc. Zo ontstaat er een waardevolle en relevante app waarmee we graag OV IJmond en de ondernemers willen helpen met verbinden, netwerken en kennisdelen’, vervolgt Marco Bleeker.

Om de app te kunnen downloaden heb je een uitnodiging van IJmondiaan Business nodig of je wordt lid van OV IJmond. Meer informatie is hier te vinden.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development