Mike Korver als Beat the Pro op de Heemskerk Businessclub

Woensdag 3 mei was alweer de tweede wedstrijd van de Heemskerkse Businessclub om de IJmondiaan- trofee. Het was weer een prachtige zonnige dag en de golfbaan lag er prachtig bij.

Deze keer werd er ook weer een bijzonder element aan deze dag toegevoegd, namelijk een “Beat The Pro” wedstrijd met Pro Mike Korver op hole 8. Mike sloeg als eerste af en wie met zijn afslag dichter bij de hole lag dan de Pro had hem verslagen en kreeg een prijsje. Van de ca. 64 deelnemers werd hij door 7 spelers verslagen. Na afloop van de wedstijd gaf Mike Korver uitleg over zijn ambities en wat ervoor nodig is om zijn doelen te bereiken. Hiervoor kan hij ondersteuning door middel van sponsoring goed gebruiken. Wil je hem ondersteunen, kijk dan op zijn website Mike Korver – Golfprofessional.

Helaas was er dit keer geen sponsor van de dag. Wel is er een nieuwe sponsor voor de Driving-range ballen. Het BC-lid Tech Resources gaat dit verzorgen. De ballen zijn besteld, dus binnenkort meer over deze belangrijke sponsor. Heb je de ambitie om een keer sponsor van de dag te zijn? Neem dan contact op met de Heemskerkse Golfclub, dan wordt er samen gekeken naar de invulling daarvan.

De sfeer op de baan, het terras en het clubhuis was weer bijzonder goed en erg gezellig! Deze dag is uitstekend verlopen mede door de inzet van het BC-team: Joost, Rob, Carinda, Marijke, Simon en John.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development