Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Haarlemvalley en ACE. Met PIM investeert de provincie in een duurzaam, innovatief en gezond midden-en kleinbedrijf. PIM helpt innovatieve of duurzame MKB'ers met financieringsvragen door middel van maatwerkadvies, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten. Ook koppelt PIM ondernemers aan zijn unieke netwerk, dat bestaat uit financiers, andere bedrijven en potentiële klanten.

Rabobank komende drie jaar toppartner van PIM Noord-Holland

De komende drie jaar is Rabobank de toppartner van Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM). De komende periode organiseren PIM en Rabobank verschillende gezamenlijke bijeenkomsten gericht op duurzame en innovatieve mkb-ondernemers in Noord-Holland. Ook zal Rabobank inspelen op de financieringsbehoefte van ondernemers uit het programma van PIM. Op die manier zorgen ze er samen voor dat minimaal 350 ondernemers financieringsgereed worden. 

PIM Noord-Holland

PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Haarlemvalley en ACE. Het programma helpt innovatieve en duurzame mkb-ondernemingen met een financieringsbehoefte door middel van maatwerkondersteuning, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten. Ook koppelt PIM ondernemers aan haar unieke netwerk, dat bestaat uit financiers, investeerders en potentiële klanten.

Gemeenschappelijke speerpunten

Vanwege diverse gemeenschappelijke speerpunten, zoals innovatie en duurzaam ondernemerschap, zijn PIM en alle elf lokale Rabobanken in Noord-Holland een uniek samenwerkingsverband aangegaan. Met de samenwerking is PIM nog meer in staat om duurzame en innovatieve ondernemers optimaal te ondersteunen in hun financieringsbehoefte.

Geïnteresseerden kunnen via www.pimnh.nl meer informatie vinden over het programma.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development