Rabobanken in Noord-Holland en Flevoland presenteren het nieuwe financieren

“Soms is het lastig om een financiering rond te krijgen. En als daar een goed plan onder ligt, dan voelt dat niet goed. Daarom hebben wij gezegd: als het een goed plan is dan gaan wij dat realiseren. Dan gaan we de samenwerking met andere partijen zoeken om de ondernemersdroom mogelijk te maken.” Op de zeepkist stond Sabine Ophorst, directeur bedrijven van Rabobank Haarlem en Omstreken, om de eerste editie van Rabo Meet & Grow in Haarlem te openen.

Op 30 maart vond de eerste Noord-Hollandse editie van Meet & Grow plaats in de 3D Makers Zone in de provinciehoofdstad. Meer dan 200 ondernemers met een investeringsbehoefte uit Noord-Holland en Flevoland kwamen in contact met aanbieders van kapitaal en kennis, zoals MBO & Groeifonds, Fundipal, Money Meets Ideas, Rabo Private Equity Funds, DLL, Port4Growth, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rembrandt Fusines & Overnames en Rabo International Desk.

 Lonneke Blomjous was als accountmanager aanwezig en nam onder meer deel aan de groepssessie met ondernemers. “Wat een energie en wat goed dat we dit doen, want het sluit zo goed aan bij waar wij mee bezig zijn en wat we willen uitstralen: verbinden van klanten en partijen om samen een stap vooruit te zetten.”

 Financieringsmarktplaats

De opzet van het event was het creëren van een marktplaats, waar ondernemers en financiers elkaar in verschillende marktrondes, en zeepkistsessies konden leren kennen, informeren en inspireren. In de inspirerende omgeving van de 3D Makers Zone presenteerden ondernemers uit de maak-industrie hun specialisme en hun coöperaties op het gebied van “industrial printing”.

Aanleiding

Door het gehele land worden Rabo Meet & Grow evenementen georganiseerd. Zo worden klanten geholpen aan een passende financieringsmix, wordt kennis en contacten gedeeld en wordt bijgedragen aan de groei van bedrijven. Rabobank wil zich met dit evenement als regisseur neerzetten van het financieringslandschap en ‘matchmaking’ bevorderen. Met matchmaking wordt bedoeld: het succesvol samenbrengen van vraag en aanbod van kapitaal en de klant daarbij begeleiden. Meer informatie op www.rabobank.nl/hetnieuwefinancieren.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development