Kringloopcentrum Santpoort wordt Noppes

Achtste filiaal voor Noppes Kringloopwinkels Kringloopcentrum Santpoort wordt Noppes

Santpoort – Liefhebbers van tweedehands spullen kunnen voortaan terecht bij Noppes in Santpoort. De kringloopwinkel van IJmond Werkt! aan de Narcissenstraat 6-8 is sinds begin januari in handen van Noppes Kringloopwinkel. Deze overname betekent de achtste Noppes winkel in Noord-Holland. En de tweede in de regio IJmond.

Sinds IJmond Werkt! is gestart met Kringloopcentrum Santpoort, hebben de ontwikkelingen op het gebied van hergebruik een enorme vlucht genomen. De kringloopwinkelformule voorziet ook in de regio IJmond aan een nog steeds groeiende behoefte, wat onder meer blijkt uit de resultaten van de Velserbroekse Noppes-winkel. Aan deze succesvolle organisatie draagt IJmond Werkt! vol vertrouwen zijn zaak over. “Beide partijen zijn blij met deze overname en gezien de ervaringen en ambities van Noppes Kringloopwinkels, ben ik ervan overtuigd dat ook dit een succes wordt”, verteld Mark Bouma directeur van IJmond Werkt!. “De overname is inclusief medewerkers, dus ook de sociale werkgelegenheid is gewaarborgd.”

Duidelijke missie

Noppes heeft een duidelijke, dubbele missie. De kringloopwinkel beperkt namelijk de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Dit doordachte werkgelegenheidsproject heeft zich inmiddels in diverse gemeentes bewezen.

Kortom, Noppes Kringloopwinkels zijn milieubewust, maatschappelijk betrokken én een voordeel voor iedereen.

Redenen genoeg om vanaf nu op ontdekkingstocht te gaan bij Noppes, dat voorlopig de naam Kringloopcentrum Santpoort en diens openingstijden blijft hanteren, tot aan de officiële heropening op 21 maart om 10.00 uur.

Adres: Narcissenstraat 6-8 in Santpoort-Noord, T 023 – 30 33 300 (óók voor aanbieden spullen). Info: www.noppeskringloopwinkel.nl. Of kom naar Noppes Velserbroek, Wagenmakerstraat 21 te Velserbroek, T 023 – 30 31 300.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development