gezamenlijk hun bedrijventerrein grootschalig en flexibel te verduurzamen, door een slimme combinatie van energiebesparing en opwekking van duurzame energie.

Afvalscan voor ondernemers op bedrijventerreinen in de IJmond: commerciële kansen voor uw bedrijf

Wilt u als ondernemer uw afvalstromen verlagen, geld besparen en inzicht krijgen in commerciële kansen voor hergebruik? U kunt nu gratis een afvalscan aanvragen bij vereniging GreenBiz IJmond.

Koploper in circulaire economie
Welke afvalstormen heb ik eigenlijk? Wat kan ik hiermee doen? Welke kansen zijn er? Zitten daar grondstoffen tussen? En hoe pak ik dit aan? Al uw vragen worden beantwoord in de afvalscan. Met de scan krijgt u advies op het gebied van afvalhergebruik.

Advies op maat
Het is een bijzondere tijd en langzaam komen wij elkaar weer tegen op onze oude werkplek. Omdat verduurzaming niet stil hoeft te staan, biedt vereniging GreenBiz IJmond de ondernemers in de IJmond nu alvast de mogelijkheid tot kosteloos advies op het gebied van het hergebruiken van afval. Een mooie eerste stap tot inzicht in circulaire mogelijkheden!

Met een adviseur van Klimaatroute loopt u door uw bedrijf en worden de afvalstromen geïnventariseerd. Voor het gehele bedrijventerrein wordt een afvalstromenkaart gemaakt. Vervolgens bekijken we samen met u de kansrijke stromen en mogelijke oplossingen tot hergebruik. Zo kunnen wij met elkaar tot wel 20% afvalvermindering realiseren. Onze ervaringen delen wij met onze Europese partners in het Interreg-project Upcycle Your Waste.

“Wat een unieke kans!’
Wethouder Milieu en Duurzaamheid van gemeente Beverwijk Haydar Erol is blij dat het unieke project van start gaat. “Inzicht in uw afvalstroom kan veel voor u en uw bedrijventerrein opleveren. Binnen een half uur weet u welke afvalstromen u heeft en of dat ook grondstoffen kunnen zijn. U krijgt de kans om deel te nemen aan een project dat u financiële kansen biedt. Grijp deze kans om geld te besparen en te verduurzamen!”

Hoe werkt het?
U kunt zich direct aanmelden via www.greenbizijmond.nl/afvalscanaanvragen. U wordt gebeld door een adviseur van Klimaatroute en samen maken jullie een afspraak op locatie of digitaal bij uw bedrijf.

Vanaf heden kan er ook een adviseur bij u op de stoep staan. Dan bent u een van de kansrijke bedrijven die wij op voorhand hebben geselecteerd als goede kandidaat.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development