Bas van der Pol neemt drankengroothandel over

Bas van der Pol Ship Chandlers uit IJmuiden neemt per 1 februari 2018 de horecagroothandels activiteiten over van Drankenhandel Zeewijck. Door veranderde persoonlijke omstandigheden hebben Esther en Richard Blesgraaf besloten om zich meer op het gezin, winkel, en webwinkel te concentreren.

Richard Blesgraaf; “Wij zijn zeer blij met deze overname en zijn erg ingenomen met het feit dat Jan van den Born en Thomas Blok veel mogelijkheden zien in een voor hun nieuwe markt. Voor de horeca klanten zal er niet veel veranderen qua assortiment en service. Tevens zullen we nauw samenwerken om te werken aan een succesvolle groei van beide bedrijven”.

De eigenaren van Bas van der Pol zien door deze overname een uitstekende kans om hun groothandels activiteiten uit te breiden naar de regionale horeca, welzijn-instanties, bedrijven en verenigingen. “Samenwerken in deze energieke gemeente vinden we beiden zeer belangrijk. Tenslotte levert het ook werkgelegenheid op voor onze werknemers van beide bedrijven” aldus Jan van den Born en Richard Blesgraaf.

foto aangeleverd

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development