Beverwijkse ondernemers ondersteunen elkaar in de crisis

De Broedmachine organiseert voor WeMakeThe.City brainstormsessies voor het bedrijventerrein in Beverwijk. Ze willen de ondernemers dichter bij elkaar brengen, vooral nu ondernemen voor iedereen moeilijker is in de Corona-crisis. De eerste resultaten van deze sessies worden nu tot uitvoering gebracht door Partysupport.

Partysupport is het bedrijf waar de eerste brainstormsessie voor WeMakeThe.City/Beverwijk voor werd ingezet. Zij verhuren van alles voor feesten en partijen, maar hebben nu natuurlijk zeer weinig werk. De hoofdvraag van de sessie was “Wat voor producten kan Partysupport maken om te verhuren voor de 1,5-meter-economie?” Aan deze online brainstormsessie deden zowel Broedmachine leden mee als ondernemers van het bedrijventerrein.

Aangemoedigd door deze sessie is Partysupport nu met drie verschillende projecten gestart. Woensdagochtend heeft Ron van Partysupport buiten bij Lommerlust een tent opgezet met een scherm in het midden, waardoor de bewoners bezoek kunnen ontvangen. Donderdag om 9.30 zit de eerste bewoner klaar in de tent. Ron heeft alles kunnen maken met eigen materialen van Partysupport.

Naast de bezoektent, die overigens ook is in te huren voor verjaardagen en (k)raamvisite, is Partysupport twee andere experimenten aangegaan. Een van deze initiatieven houdt Ron nog even geheim, maar de andere wordt morgen in de flexwerkplek van de Broedmachine getest; verrijdbare doorzichtige schermen die tussen de bureaus kunnen worden geplaatst, om zo de kans op besmetting proberen te verkleinen. De Broedmachine gaat de komende twee maanden door met het aanbieden van brainstormsessies in het kader van WeMakeThe.City. Het project wordt afgesloten met een (online) conferentie op 15 juni, in samenwerking met de gemeente Beverwijk, Stichting Bedrijventerrein Beverwijk en de Beverwijkse lente.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development