Heeft u een extra kamer nodig, behoefte aan een flexibele werkplek of wilt u een warmere vloer? Voor elke woonwens en elk woningtype biedt de Huizenaanpak een oplossing op maat.

Bijeenkomst Huizenaanpak voor bedrijven

Sluit aan en werk mee om woningen energieneutraal te renoveren

Klimaatneutraal worden, dat is een van de ambities van de gemeenten in de regio’s IJmond en Zuid-Kennemerland. Daarvoor moeten we vanaf 2020 jaarlijks 3.000 woningen energieneutraal renoveren. Om daar in de regio’s al op voor te sorteren hebben we u als bouwer, installateur, isolatiebedrijf, adviseur en toeleverancier hard nodig.

Netwerkbijeenkomst
Om de doelstellingen te realiseren, kiezen de gemeenten voor de regionale Huizenaanpak. De regiogemeenten, Omgevingsdienst IJmond en Stichting Huizenaanpak nodigen u als ondernemer dan ook uit voor een netwerkbijeenkomst om u bij te laten praten over wat deze aanpak u kan opleveren.

De bijeenkomst vindt plaats op:
Datum: woensdag 21 februari 2018
Tijd: inloop om 14.45 uur
Locatie: Rabobank IJmond Stadion, thuisbasis van voetbalclub Telstar, Minister van Houtenlaan 123 te Velsen-Zuid (gratis parkeren aan de overzijde van het stadion).

Concrete mogelijkheden waaronder opleiding
Tijdens de bijeenkomst laten Omgevingsdienst IJmond en Stichting Huizenaanpak bedrijven kennismaken met een aantal concrete mogelijkheden die de Huizenaanpak bedrijven biedt. Bijvoorbeeld het regionaal opleidings- en trainingsprogramma voor bedrijven die zich verder willen bekwamen in duurzaamheid, of deelname aan het Duurzaam Bouwloket, waardoor uw bedrijf gemakkelijk en snel onder de aandacht komt bij particuliere huiseigenaren.

Aanmelden

Meld u nu aan voor de bijeenkomst via www.odijmond.nl/starthuizenaanpak. U kunt alvast een kijkje nemen op de websites www.huizenaanpak.nl en www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development