Bruisende Energieke Zondag op de SundayFair

Beverwijk wil duurzamer: zelf genoeg energie opwekken én besparen zodat we in 2020 voorzien in 14% van onze eigen energiebehoefte. Is dat ambitieus? Ja, maar daar is helemaal niets mis mee. Zeker niet als het gaat om het verduurzamen van onze gemeente. We hopen dat inwoners net zo ambitieus zijn als gemeente Beverwijk en op zondag 25 september 2016 naar de speciale Energieke Zondag tijdens de SundayFair komen.  

Duurzamer leven

Op zondag 25 september staan er op de energiemarkt veel lokale ondernemers en organisaties die kunnen adviseren bij het verduurzamen van huis en haard. Dat betekent dat er naast het mooie programma met straattheater, live muziek en leuke activiteiten, zoals u die gewend bent van de SundayFair, dit keer extra ruimte is gereserveerd voor partijen die het leven duurzamer kunnen maken.

Programma

Om 12.00 opent wethouder Tim De Rudder van gemeente Beverwijk de energiemarkt. – Er worden op gezette tijden rondleidingen gegeven in het gemeentehuis van Beverwijk om te laten zien hoe duurzaam het gebouw is. – Er staan van 12.00 tot 17.00 lokale ondernemers en initiatiefnemers klaar die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen, woningisolatie, warmtepompen, zonneboilers en ledverlichting. Daarbij kunt u denken aan bedrijven, maar ook aan Duurzaam Bouwloket en burgerinitiatief de Opgewekte Woning Club. – Natuur- en milieueducatie verzorgt Energieke activiteiten, waaronder een prijsvraag voor kinderen.

Datum: Zondag 25 september 2016

Locatie: Breestraat, Beverwijk

Tijd: 12:00 – 17.00

Het is mogelijk om foto’s te maken en de opening bij te wonen. Omgevingsdienst IJmond verzoekt u om u van tevoren in te schrijven. Het is ook mogelijk een persfotograaf te sturen. Inschrijven kan viacommunicatie@odijmond.nl.

www.odijmond.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development