Nieuwe ICT-organisatie in de regio IJmond organiseert Open Huis

Op donderdag 29 september a.s. organiseren ICT-bedrijven BrainCap, BrainCare en BrainSec een Open Huis. De zusterbedrijven organiseren het evenement om de bedrijven in de buurt en in de rest van de regio kennis te laten maken met de organisatie. Het Open Huis wordt officieel geopend door de voorzitter van ondernemersvereniging OV IJmond, de heer Ton van der Scheer. 

 

BrainCap, BrainCare en BrainSec maken onderdeel uit van BrainCap Software & Services. ‘We zijn een nieuwe ondernemer en werkgever in de IJmond en we willen graag kennismaken met de bedrijven uit de regio, onze buren. Veel mensen kennen het markante pand waarin we gevestigd zijn van buiten. We hebben daarom onze collega-ondernemers uit de omgeving uitgenodigd om ook binnen een kijkje te komen nemen en om hen te informeren over onze dienstverlening’ aldus Marco van der Breggen, directeur van BrainCap. ‘Onze dienstverlening richt zich op detachering, managed services en online security. Dat kan iedereen natuurlijk op onze websites lezen, maar we willen juist graag persoonlijk kennismaken en ons gezicht laten zien.’

Dat BrainCap, BrainCare en BrainSec een interessante aanvulling zijn op het bestaande bedrijvenaanbod in de regio, wordt bevestigd door de medewerking van de heer Van der Scheer, die de openingshandeling verricht. Na de opening volgt er een interessant programma met o.a. een bijdrage van Quest hoofdredacteur en wetenschap feitenkenner Thomas Hendriks, diverse presentaties en live-hacking sessies. De catering wordt verzorgd door MasterChef finaliste Astrid van der Meer. Het Open Huis vindt plaats aan de Randweg 43 in Beverwijk en vangt aan om 17.00 uur.

Bedrijven die interesse hebben in een kennismaking met BrainCap, BrainCare of BrainSec kunnen zich aanmelden via openhuis@braincap-software-services.nl. BrainCap, BrainCare en BrainSec zijn onderdeel van BrainCap Software & Services, een groep van bedrijven die organisaties ondersteunen in alle voorkomende ICT-processen. BrainCap Software & Services heeft vestigingen in Bosschenhoofd, Heerenveen en Beverwijk en is met ca. 150 medewerkers actief in heel Nederland. Meer informatie vindt u op www.braincap-software-services.nl.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development