Wie wordt de nieuwe burgemeester van Beverwijk?

De gemeente Beverwijk gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester. Maar wat moet zij/hij allemaal kunnen? En wat voor type mag het zijn? De Beverwijkse bevolking wordt van harte uitgenodigd om te laten weten welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben. 

Geef uw mening!

De gemeenteraad is benieuwd naar uw mening. Uw input wordt gebruikt om te helpen bij het opstellen van de profielschets. In deze profielschets komt tot uitdrukking naar wat voor kandidaat precies wordt gezocht. Het geven van uw mening is heel gemakkelijk en kan online. U gaat hiervoor naar de volgende website: www.burgemeesterbeverwijk.nl en volg daar de instructies.

Vertrouwenscommissie

Om het zoeken naar een nieuwe burgemeester in goede banen te leiden wordt er een vertrouwenscommissie in het leven geroepen. De vertrouwenscommissie spreekt kandidaten en bepaalt wie er als burgemeester aan de raad wordt voorgesteld. Uw input telt!

De boer op!

De enquête is niet alleen online in te vullen. Op woensdag 21 september 2016 wordt ook op de weekmarkt gevraagd naar de voorkeur van Beverwijkers.

Meer informatie?

Via Facebook en Twitter wordt men actief op de hoogte gehouden van het proces. Ook kunt u via Facebook bij de enquête uitkomen. In het geval van vragen kunt u ook de raadsgriffie benaderen. U doet dat door een e-mail te sturen naar griffie@beverwijk.nl of te bellen met 0251 256 256.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development