CMF Services, Mc Donald’s Beverwijk en Patina Dakdenkers genomineerd voor IJmond Werkt! Award 2019

Awardwinnaar wordt gekozen tijdens IJmond Onderneemt op 26 november

De jury van de IJmond Werkt! Award 2019, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Marjan Steenbergen (eigenaar van Budget Broodjes Beverwijk en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2018) nomineerde drie ondernemingen die hun nek hebben uitgestoken om mee te dingen naar de IJmond Werkt! Award 2019.

De genomineerden zijn CMF Services, Mc Donald’s Beverwijk en Patina Dakdenkers. Alle drie hebben een structurele basis gecreëerd voor mensen die via IJmond Werkt! aan werk worden geholpen, varierend van statushouders tot mensen met een arbeidsbeperking. De jury is onder de indruk van de passie waarmee deze ondernemers sociaal ondernemen, hoe ze dat ook van anderen verwachten en hoe ze dat daadwerkelijk om hebben gezet in een positieve werksituatie voor iedereen binnen hun ondernemingen.

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en voorbeeldfunctie voor de branche.

De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 26 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

IJmond Onderneemt

Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Werkt! Award, worden ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Meer informatie vindt u op www.ijmondonderneemt.nl. Op deze website kunnen ondernemers zich ook aanmelden voor de uitreiking.

 

Fotobijschrift: Rosanna en Marjan (beiden rechts) van Budget Broodjes vieren het winnen van de IJmond Werkt! Award in 2018

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development