De nieuwe balans in (thuis)werken

Sinds de start van het nieuwe jaar, merken we dat werkgevers en ondernemers weer meer ruimte op de agenda krijgen voor andere onderwerpen dan het directe bedrijfsproces. Duurzame mobiliteit, oftewel ‘slim werken en duurzaam reizen’ is daar een voorbeeld van.

Het corona-advies ‘werk zoveel mogelijk thuis als het kan’ is veranderd in ‘werk maximaal de helft van de werktijd op kantoor’. En daar zijn veel mensen aan toe.
En toch.. terug naar voltijd werken op kantoor en tijdverlies door reizen in de spits, dat willen we liever niet. Daarom is het als werkgever belangrijk om na te denken over de nieuwe balans in (thuis)werken. Wat wil je blijvend aanbieden, wat werkt voor jou én voor je medewerkers en welke afspraken maak je daarover. Wanneer en hoe gaan medewerkers weer onderweg?

Tip 1: IJmond Bereikbaar, het regionale programma voor slim werken en duurzaam reizen van Omgevingsdienst IJmond, helpt je op weg. Maak een vrijblijvende afspraak met Ronald Vierkant rvierkant@odijmond.nl of Astrid van den Haak ahaak@odijmond.nl voor een gratis adviesgesprek.

Tip 2: Meld je aan voor de college tour Hybride Werken van Breikers voor concrete handvatten en voorbeelden van bedrijven en organisaties uit de MRA.

Zo werken we samen aan aantrekkelijk werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. En zorgen we ervoor zorgen dat de spits op de weg en in het OV niet onnodig druk wordt.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development