Business & Bites

Show uw duurzame producten of diensten op hét sustainable ondernemersevenement van de IJmond. Al bijna 11 jaar werkt GreenBiz IJmond aan het verduurzamen van het bedrijf en het bedrijventerrein. Wij willen graag onze opgedane kennis en kunde voor en door ondernemers in een feestelijke setting met elkaar delen.

Dat doen wij op 19 mei 2022 Daarom organiseren wij op 19 mei 2022 hét sustainable ondernemersevenement van de IJmond: Business & Bites (GreenBiz IJmond) in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid. Naast een leerzaam, interactief, net­werkrijk en smaakvol programma wordt tevens de IJmond Duurzaam Award uitgereikt. U bent van harte welkom als deelnemer aan dit event, maar krijgt ook de kans uw duurzame verhaal of product te laten zien.

Wij zijn op zoek naar u! Heeft u als ondernemer een innovatief en duurzaam product of dienst ontwikkeld? En is het een product of dienst waarmee u ook andere ondernemers helpt en enthousiasmeert om te verduurzamen? Dan zijn wij op zoek naar u! U krijgt de kans om het te showen op ons ondernemersevent.

Uw showcase aanmelden Laat ons via info@greenbizijmond.nl weten wat u graag wilt laten zien. En op welke manier u dit wilt presenteren. Wat is er zo innovatief aan? En zo duurzaam? Misschien springt uw product of dienst er zo bovenuit dat u volgend jaar kans maakt op de Duurzaam Award!

IJmond Duurzaam Award De IJmond Duurzaam Award wordt sinds 2013 uitgereikt aan een bedrijf in de IJmond dat duurzaam onderneemt. Elk jaar zoekt Omgevingsdienst IJmond, ondersteuner van GreenBiz IJmond, genomineerden die net dat stapje extra zetten, die laten zien hoe logisch en belangrijk duurzaam ondernemen is. Kijk voor eerdere winnaars en de criteria op www.odijmond.nl/award. U kunt zich daar ook aanmelden voor een kans op de IJmond Duurzaam Award 2022.

Ook zonder showcase bent u van harte welkom Wilt u het symposium als bezoeker bijwonen? Dat kan natuurlijk ook. Reserveer alvast uw toegang via info@greenbizijmond.nl en mis dit event niet!

Business & Bites volgen op Instagram: @greenbizijmond #businessenbites

greenbizijmond.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development