Familie Martens draagt stokje over van Bob’s Party & Events

Bijna 40 jaar geleden startte ondernemer Bas Martens het horecabedrijf op de Westerwerf met een restaurant, bowlingbanen en discotheek Turbo 2000. Door de jaren heen groeide het complex uit tot een landelijke trekpleister met ruim 5000 m2 meter feestplezier waar ieder weekend mensen van heinde en verre hun feestje kwamen vieren.

Vooral de themafeesten waarbij men voor een vaste prijs een hele avond werd vermaakt inclusief onbeperkt eten en drinken waren een begrip.

Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenparty’s, van een uurtje bowlen tot een avondvullend programma en van bruiloft tot vergadering. Het kon er allemaal en gasten keerden dan ook regelmatig terug om van weer een nieuw arrangement te genieten en zich te laten verrassen.

Ook de jongeren wisten in de jaren 90’s & 00’s de weg naar discotheek Bobs Saloon feilloos te vinden om tot in de vroege uurtjes uit te gaan en optredens van grote artiesten bij te wonen. In de hoogtijdagen trok alleen de discotheek al op zaterdagavond zo’n 3500 tot 4000 bezoekers die vaak met (party)bussen werden aangevoerd.

Een nieuw hoofdstuk voor de familie, een nieuwe uitbater voor Bobs
Annet Martens: Na bijna 40 jaar Bobs is het tijd voor nieuwe uitdagingen en meer regelmaat in ons leven. Natuurlijk was het een beslissing waar veel gesprekken aan vooraf gingen. Bobs hoort bij de familie Martens (mijn vaders levenswerk), dus loslaten doe je niet zomaar. Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen om de zaak te verkopen en daar hebben we een goed gevoel bij. We kijken terug op een prachtige tijd waarin we plezier hebben gehad en heel veel herinneringen hebben gemaakt.

Het pand inclusief parkeerterrein is door een investeerder aangekocht en er zijn nieuwe uitbaters aangetrokken die Bob’s Party & Events gaan exploiteren. Voor A9 studio’s wordt nog een nieuwe bestemming ontwikkeld.

Bowling, Bistro & Family Entertainment Center
De nieuwe uitbaters zijn horecamensen in hart en nieren en bezitten diverse succesvolle horecazaken in Amsterdam en hebben tevens hun sporen verdiend in toonaangevende horeca elders in Nederland. Zij zijn enthousiast en bijzonder gemotiveerd om een nieuwe invulling te gaan geven aan de locatie. Een vertrouwde plek in een nieuw jasje waar bezoekers weer nieuwe herinneringen kunnen maken.

Uit eten moet gezellig samen genieten zijn
De 12-baans bowling wordt gemoderniseerd. Het Grand Café is dagelijks open voor een hapje en drankje. In combinatie met de Chesterbar kunnen gasten er terecht voor diverse arrangementen van basic tot luxe.

Het restaurant op de eerste verdieping wordt onder handen genomen en er worden knusse hoekjes gecreëerd waar op bistro-niveau voor een vast bedrag kan worden geproefd van allerlei gerechtjes op “voorgerecht formaat” die via shared dining gedeeld kunnen worden met tafelgenoten. Het zogenaamde “All you can taste” concept.

De menukaart zal niet alleen een ruime keuze aan Westerse gerechten bevatten. Je vindt er ook populaire Aziatische gerechten op terug. “Uit eten moet een gezamenlijke gezellige avond worden” is het motto van de nieuwe exploitanten. “Gasten moeten ongedwongen kunnen genieten van betaalbare gerechten met veel smaak en kwaliteit.”

De mogelijkheid blijft om eventueel zelf te grillen in het restaurant ernaast op de Teppanyaki tafels met de vertrouwde Westerse en bijzondere Aziatische bbq-gerechten.

Vermaak 2.0
Daarnaast wordt er een Arcade speelhal gecreëerd en komt er een VR-arena met Escape Rooms. Om het af te toppen is er binnenkort de mogelijkheid om met een select gezelschap je eigen Karaoke-paleisje af te huren. Een privé-kamer waarbij je  niet gestoord wordt door anderen om samen een geweldige karaokeavond te beleven.

Kortom een compleet Family Entertainment Center waar jong en oud zich kan vermaken, maar dat ook bijzonder geschikt is om je vrienden uit te dagen of die collega tijdens dat actieve bedrijfsuitje.

Bruiloft of vergadering
Naast gezellige uitjes, biedt de accommodatie nog steeds mogelijkheden voor het vieren van bruiloften, evenementen, jubilea etc. Ook vergaderingen en productpresentaties behoren er tot de mogelijkheden. Uiteraard informeren ze toekomstige feestvierders graag bij Bobs.

Trots & dankbaar
De familie Martens kijkt vol trots terug op heel veel mooie jaren en is klaar voor een nieuw avontuur. Nog een keer bedanken ze via deze weg gasten, relaties en vooral ook alle medewerkers voor de gezellige avonden en memorabele feesten. Zij wensen de nieuwe uitbaters minstens net zoveel plezier en succes als zij zelf hebben gehad in bijna 40 jaar BOBS en zien een vernieuwde toekomst voor dit fantastische bedrijf vol vertrouwen en met een goed gevoel tegemoet.

Eind 2021 open
De deuren van Bobs 2.0  gaan eind dit jaar open en er kan binnenkort gereserveerd worden via de website www.bobs.nl of via email info@bobs.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development