Drukke dag tijdens de 5e IJmondiaan Bedrijvencompetitie

Het was woensdag 2 augustus een drukke bedrijvencompetitie. Deze dag stond in het teken van de uitwisseling met de businessclub van de Houtrak. Er speelden dan ook negen teams van de Houtrak mee. Het weer zat mee; overwegend zon en af en toe bewolkt, alle voorwaarden waren aanwezig voor een goede eindscore.

Vooraf konden de deelnemers goed inslaan omdat Simon Zonneveld hen op de drivingrange voorzag van de nodige ballen. Om 13.00 uur werd er gestart met deze fourball-betterball wedstrijd. Een aantal concurrenten binnen de IJmondiaancompetitie waren op vakantie, waardoor een aantal bedrijven zich alsnog in de kop van het klassement konden scharen.  De baancatering werd verzorgd door John de Graaf die tevens weer de nodige foto’s maakte.

Na afloop van de wedstrijd werden de deelnemers door de 19e weer voorzien van een bittergarnituur. Helaas moesten deze de buiten opgebouwde barbecue weer afbreken wegens een verandering van het weer. Dus toch maar een barbecuebuffet binnen.

De deelnemers werden welkom geheten door wedstrijdleider Rob Tolhuijsen en gewezen op de komende businessclubdag bij de Houtrak op 17 augustus a.s. Vervolgens nam Peter Bogaard het woord namens de Businessclub Houtrak. De Houtrak is zeer content met de onderlinge samenwerking met de Businessclub van de Heemskerkse. Hij bedankte het organisatieteam van de Heemskerkse symbolisch door de overhandiging van een fles wijn. Tevens wees hij op de bijzondere uitwisseling met de Heemskerkse op 1 september a.s bij de Houtrak, deze dag staat in het teken van het fonds gehandcaptensport. Tijdens het diner worden een aantal bijzondere kavels geveild voor het goede doel. Dat kunnen tickets voor Ajax zijn, maar ook bijzondere golfitems of bijv. een weekend weg. Hij riep de deelnemende bedrijven van de Heemskerkse op om ook bijzondere items in te brengen voor de veiling. Deze kunt u melden bij businessclub@heemskerksegolfclub.nl

Uitslag bijzondere verrichtingen (Neary):

Hole 5 Dirk van Duijn

Hole 8 Bram Ridderhof

Hole 13 Freek Meeuwissen

Hole 16 Bert van der Heuvel

Op de derde plaats eindigde het team van Time4Golf met Bert van der Heuvel en Adrienne van der Smagt met 36 stb. Op de tweede plaats het team van Tebulo Engineering  met Rene van Voorst en Jos Tol met 38 stb. punten. Op de eerste plaats Radix (ICT support & Beheer) met Gerard Bakker en Freek Meeuwissen met 40 stableford punten.

Wedstrijdleider Rob Tolhuijsen merkte hierbij op dat het erop lijkt dat teams van de Houtrak winnen op de Heemskerkse en teams van de Heemskerkse winnen op de Houtrak.  (Jammer is dat de eigenlijke winnaar met 42 stb punten Rick ter Heide (Hollandium) die geweldig speelde met zijn zoon Jasper als fanatieke Ajax fans eerder moesten vertrekken om de wedstrijd live te gaan volgen)

Punten voor het IJmondiaan klassement werden als volgt verdeeld:

42 stb Hollandium  10 pt

38 stb Tebulo 9 pt

36 stb Hegger Klima 8 pt

35 stb  Oomen & Sweep 7 pt

35 stb  Trieling Keukendesign/ Bodegas.nl 6 pt

33 stb  Bestuur HGC 5 pt

32 stb Jan de Wit Architect 4pt

29 stb JG Solutions/ Deijle&Veldt 3pt

28 stb Lands Advies 2 pt

28 stb Schavemaker transport 1 pt

 

Op de foto: Het team van Radix werd gehuldigd v.l.n.r. Freek Meeuwissen(Radix), Willy Tolhuijsen (leiding) Gerard Bakker (Radix), Rob Tolhuijsen (leiding)

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development