Save the date: Beursvloer IJmond Noord editie 2017 op 31-10 in Stadhuis Beverwijk

 Inschrijving geopend voor zowel verenigingen als het bedrijfsleven 

 

De Beursvloer roept (sport)verenigingen, stichtingen én ondernemers vanaf heden op zich aan te melden voor de editie 2017 op 31-10 vanaf 16.00 uur in het Stadhuis van Beverwijk. Onder het motto ‘Zonder beurs de vloer op’ is de werkgroep Beursvloer IJmond Noord 2017 al geruime tijd bezig om er weer een spetterende editie van te maken waar zowel de non-profitorganisaties in de regio als ondernemers voordeel uit kunnen halen.

Wat is de Beursvloer

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event waar bedrijven en non-profit organisaties elkaar ontmoeten. In een tijdsbestek van anderhalf uur worden vragen vanuit verenigingen en non-profit organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze ‘matches’ worden mankracht, materialen en kennis verhandeld. De vragende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. Een voorbeeld van een match: een bouwbedrijf verzorgt divers onderhoud aan het clubhuis van een tennisvereniging in ruil voor een tennisclinic met bbq voor het personeel van het bouwbedrijf. De kunst is dat beide partijen het gevoel hebben beter te worden van de match.

“Volgens mij kan elke non-profitorganisatie, vereniging of stichting wel hulp gebruiken.”, aldus aldus Menno Jansen, voorzitter van de Beursvloer IJmond Noord. “Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe bar in de kantine, het opknappen van de dierenverblijven van de kinderboerderij of het verzorgen van lunchpakketten voor het jaarlijkse uitje van het woonzorgcentrum, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er om vragen bij de Beursvloer. De vragende partijen bieden op hun beurt een tegenprestatie, in diverse vormen. Bij deze dan ook meteen een oproep aan bedrijven en ondernemers om zich aan te melden. Want er zijn bedrijven die zeggen: ik heb niets te bieden, máár het opknappen van de speeltuin kan ook met je kantoorpersoneel en is dan meteen een mooie teambuildingsactie. Ik zeg: win-win!”, aldus Jansen.

Waarom een Beursvloer

Verenigingen en non-profit organisaties lopen regelmatig tegen de grenzen van de eigen organisatie aan. Denk aan het ontbreken van specifieke kennis binnen de eigen organisatie, extra handen of faciliteiten om een grote klus te klaren. Ze zijn daarom gebaat bij hulp van kwalitatieve waarde en goodwill vanuit het bedrijfsleven. Nog veel te vaak wordt geld als de enige oplossing gezien, maar men gaat eraan voorbij dat er ook andere mogelijkheden zijn. En die mogelijkheden kun je volop benutten op de Beursvloer! Tevens is de Beursvloer de allerleukste informele netwerkborrel van de regio: één grote chaos!

Workshop

Om non-profitorganisaties, verenigingen en stichtingen goed op weg te helpen om alles uit hun deelname aan de Beursvloer te halen wordt de workshop “Hoe maak ik de beste deal“ gegeven. Nadruk zal komen te liggen op het formuleren van een aantrekkelijke tegenprestatie zodat de deal geen eenrichtingsverkeer richting de non-profitorganisaties is. Datum, tijdstip en locatie van de workshop worden zo snel mogelijk gecommuniceerd. Hou hiervoor de Beursvloer op Facebook, Twitter en LinkedIn in de gaten! Alle informatie over de Beursvloer is ook terug te vinden op de website www.beursvloerijmondnoord.nl Daar kan men zich ook aanmelden en wekelijks de vernieuwde lijst met aanmeldingen checken.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development