Hoe ziet het werkgeverschap van de toekomst eruit?

Hoe ziet het werkgeverschap van de toekomst eruit? En hoe houdt u uw personeel tevreden in deze krappe arbeidsmarkt? VNO-NCW West en Rabobank slaan de handen ineen en organiseren drie bijeenkomsten met het thema ‘toekomstgericht ondernemen’. De eerste stap om ondernemers voor te bereiden op de toekomst wordt genomen op 15 mei tijdens de bijeenkomst ‘Duurzaam werkgeverschap: go digital, stay human’.

Go digital, stay human
De technologische ontwikkelingen gaan enorm hard. Is deze digitale transformatie een bedreiging voor organisaties of juist een kans? En hoe gaat deze transformatie uw persoonlijke leven, werk of organisatie beïnvloeden? Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter, ontdekte Christian Kromme een uniek golfpatroon in de evolutie van de mens. Dit golfpatroon vormt tevens een blauwdruk voor de disruptieve technologische trends die we vandaag om ons heen zien; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Christian neemt u mee in de ‘humanification’ van de technologie. U gaat naar huis met praktische tips, pakkende voorbeelden en nieuwe inzichten die toepasbaar zijn op uw onderneming.

Duurzame inzetbaarheid
Fronteer, een creatief strategiebureau uit Amsterdam, heeft een mooi voorbeeld van toekomstgericht werkgeverschap. Door een modern, holocratisch HR-model waarin salarissen transparant zijn, teams zelfsturend en managers niet meer nodig zijn, weet Fronteer de tevredenheid bij haar medewerkers hoog te houden. Hein van Es en Babke Hogenhuis vertellen u graag hoe zij dit aanpakken en wat de voordelen zijn van deze moderne werkwijze.

Datum: dinsdag 15 mei
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Tata Steel, congrescentrum; Wenckebachstraat 1 in Velsen-Noord
Meer informatie en aanmelden: https://sites.rabobank.nl/waterland/toekomstgerichtondernemen

Noteer ook alvast de twee volgende bijeenkomsten in deze reeks in uw agenda:
19 juni: Duurzame grondstoffen, hoe kom je eraan?
24 oktober: Mobiliteit, the sharing economy

 

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development