Cycloon Post & Fietskoeriers uit Zwolle neemt per 1 juli de postactiviteiten van IJmond Werkt! over.

IJmond Werkt! draagt postactiviteiten over aan Cycloon Post

Cycloon Post & Fietskoeriers uit Zwolle neemt per 1 juli de postactiviteiten van IJmond Werkt! over. Alle medewerkers van de postafdeling van IJmond Werkt! worden gedetacheerd bij Cycloon.

 

Erwin van Hardeveld, directeur van IJmond Werkt!, is erg te spreken over de overname. “Wij begeleiden mensen naar passend werk. Het afstoten van de postactiviteiten en het tegelijkertijd kunnen detacheren van alle postmedewerkers bij Cycloon sluit naadloos aan bij onze ambitie. Het werk dat de postmedewerkers met veel enthousiasme doen is hiermee voor de langere termijn gegarandeerd.”

Cycloon werkt met een eigen methodiek (Cycloon Mens en Ontwikkeling) om collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen. “Ons uitgangspunt is altijd hetzelfde”, begint algemeen directeur Marieke Snoek. “We gaan uit van wat een collega wél kan. Dat vertrouwen geven we. Het is geen ramp als iets niet gelijk lukt. Als je het maar probeert. Dat is in onze ogen ontwikkeling”, aldus Marieke Snoek. “We streven ernaar om iedereen een fijne werkplek te bieden met respect voor elkaar, waarbij we samen verantwoordelijk zijn dat het werk aan het eind van de dag klaar is, zodat we allemaal met een voldaan gevoel naar huis gaan.” Cycloon Post IJmond wordt de 23e postvestiging van Cycloon. Vorige maand is ook een vestiging in Almere geopend. “Bij Cycloon kiezen we er bewust voor om te ondernemen met oog voor mens en milieu. Dat we dit gedachtengoed nu ook in de IJmondgemeenten tot uitvoer kunnen brengen is fantastisch”, aldus Snoek.

Klanten van de postafdeling van IJmond Werkt! zullen weinig merken van de overname, behalve dat de postmedewerkers bedrijfskleding van Cycloon zullen dragen. De postbezorgers blijven vanuit hun huidige locatie in Heemskerk werkzaam. Ben u geïnteresseerd in de diensten van Cycloon, kijk dan eens op www.cycloon.eu voor de mogelijkheden en tarieven.

Over IJmond Werkt!

IJmond Werkt! leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een zo regulier mogelijke arbeidsplek op de arbeidsmarkt. Als partner van gemeenten en werkgevers in de regio IJmond verbinden we talenten van mensen aan werkgevers. We richten ons op duurzame plaatsing van mensen in verschillende branches. Tevens is het WerkgeversServicepunt van IJmond Werkt! in samenwerking met UWV een betrouwbaar partner voor werkgevers bij werving en selectie en advies over subsidies etc.

Over Cycloon

Cycloon Post & Fietskoeriers is het sociale en duurzame alternatief in de postsector. Alle werkzaamheden op postgebied worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 65,9% van de 800 medewerkers heeft een ’afstand’. Naast 23 postvestigingen heeft Cycloon 9 fietskoeriersvestigingen door heel het land. 

Cycloon Post & Fietskoeriers is het sociale en duurzame alternatief in de postsector. Alle werkzaamheden op postgebied worden uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 65,9% van de 800 medewerkers heeft een ’afstand’. Naast 23 postvestigingen heeft Cycloon 9 fietskoeriersvestigingen door heel het land.

Foto: Algemeen directeur van IJmond Werkt! Erwin van Hardeveld en algemeen directeur Marieke Snoek van Cycloon bezegelen de overdracht met een handdruk te midden van de postbodes in hun nieuwe bedrijfskleding.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development