Bites & Beats is een evenement van vele culinaire ontdekkingen. Maak kennis met de horeca ondernemers uit de IJmond!

JCI IJmond draagt Bites & Beats over aan horeca ondernemers DITTIS SunSea en Het Dorrup

Na vijf succesvolle jaren draagt JCI IJmond de organisatie van Bites & Beats over aan DITTIS SunSea en Het Dorrup. JCI IJmond is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Voor het vijfde jaar op rij heeft JCI IJmond het festival Bites & Beats op slot Assumburg georganiseerd. Met de opbrengst van Bites & Beats zijn de afgelopen jaren vele lokale goede doelen gesteund. Om het evenement verder te kunnen laten groeien draagt JCI Ijmond Bites & Beats over aan deze ras ondernemers.

Voorzitter van JCI IJmond Alex Spruit vertelt: “Na een zorgvuldig besluitvormingsproces en evaluatie van de vijfde editie viel de beslissing om Bites & Beats over te dragen. We zijn ontzettend trots dat wij samen met onze sponsors, vrijwilligers en partners een evenement hebben kunnen organiseren dat in vijf jaar, een relatief korte tijd, een vast begrip is geworden in de IJmond. Wij wensen DITTIS SunSea en Het Dorrup veel succes met het organiseren van de volgende edities!

Gelukkig staat JCI IJmond niet stil. Ook het komend jaar zullen wij diverse andere evenementen blijven organiseren om zo lokale goede doelen te kunnen steunen. Het JCI IJmond GoedeDoelenFonds blijft bestaan en wij blijven betrokken in de regio. Volg ons op Facebook of via de website www.jci-ijmond.nl. “

Bites & Beats zal dit jaar op zondag 26 augustus om 12.00 uur losbarsten op het terrein van Slot Assumburg. Aan het concept van ‘bites’ en ‘beats’ verandert niets. Net als afgelopen jaren zullen diverse bands hun muzikale kunsten vertonen. Daarnaast kunt u weer genieten van heerlijke gerechten van lokale ondernemers. Kortom Bites & Beats blijft een feest voor jong en oud!

Meer informatie over Bites & Beats treft u op www.bitesbeats.nl.

Op de foto van links naar rechts Wouter de Rooij (DITTIS SunSea) Alex Spruit (Voorzitter JCI 2018) Xander Kleijne (Het Dorrup) en Michiel Broos (Stayokay Heemskerk)

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development