Leaserijders en wagenparkbeheerders roepen ProMobility uit tot Beste Leasemaatschappij

Op 8 december is ProMobility voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Leasemaatschappij 2023’, in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Dit jaar sleepte de leasemaatschappij twee prijzen in de wacht. Zowel de leaserijders als wagenparkbeheerders gaven ProMobility het hoogste cijfer.

 

Ieder jaar onderzoekt Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), samen met Feedback Company, de tevredenheid onder leaserijders en wagenparkbeheerders. Zij waarderen hun leasemaatschappij op verschillende onderdelen, zoals communicatie, sturing, onderhoud, dienstverlening en organisatie. Deze onderdelen in combinatie met de NPS (Net Promoter Score) en het rapportcijfer bepalen de eindscore.

De uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek zijn 8 december bekendgemaakt tijdens het VZR Lease Event in Utrecht. De leaserijders van ProMobility beoordelen hun leasemaatschappij met een gemiddelde van 8,6, wagenparkbeheerders met een 8,8. Vorig jaar won ProMobility ook de eerste prijs onder leaserijders en kwam op de tweede plek bij de wagenparkbeheerders.

De twee oprichters en directeuren van ProMobility zijn uiteraard blij en trots met deze waardering van hun relaties. Marc Noyons: “Tevreden berijders én wagenparkbeheerders is waar we het voor doen. Dat hebben we te danken aan ons gehele team dat werkt vanuit onze twee vestigingen. En natuurlijk aan al die tevreden berijders en wagenparkbeheerders die de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. In één woord: geweldig!” Dick Dekker sluit zich aan bij zijn compagnon: “Een eerste keer een prijs winnen is heel fijn, maar om de kwaliteit dan zo te houden, dat we ‘m nu voor de tweede keer op rij winnen, is iets om heel trots op te zijn. Iedereen draagt zijn steentje bij aan het hele proces, van verkoop en advies, tot de schadeafhandeling en administratie. Ons motto luidt niet voor niets ‘Goed voor Elkaar’. Dat streven we na in alles wat we doen. En zo te zien wordt dat gewaardeerd!”

Sinds 2006 is ProMobility dé regionale autoleasemaatschappij voor de Zaanstreek en de Zuid- Hollandse Eilanden / Rotterdam. Vanuit twee vestigingen in Geervliet en Wormerveer zijn zij gespecialiseerd in operational lease. ProMobility is een zakelijke autoleasemaatschappij, maar is inmiddels een complete mobiliteitspartner voor haar relaties. Ook zakelijke fietslease is onder andere een succesvol onderdeel van hun dienstverlening.

www.promobility.nl

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development