Lustrumeditie Beursvloer IJmond Noord: 27 oktober in A9 Studio’s

Uitgeest – Noteer in uw agenda: op dinsdag 27 oktober 2015 vindt van 16.00 uur tot 18.00 uur voor de vijfde keer de Beursvloer IJmond Noord plaats. A9 Studio’s in Uitgeest zal voor de tweede keer gastheer zijn van dit unieke event waar maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en deals sluiten met gesloten beurs.

Want daar gaat het om: verhandeling van vraag en aanbod van menskracht, kennis, inzet van netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten tussen maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven met gesloten beurs. Het doel van de Beursvloer is het maken van zoveel mogelijk matches tussen deze partijen om op die manier de maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

Voorzitter Ineke Edzes: “We hebben nu vier edities georganiseerd en er blijkt een enorme behoefte te zijn aan de Beursvloer. Voor maatschappelijke organisaties is het een perfect platform om een beroep te doen op het bedrijfsleven voor allerhande klussen bij hun verenigingen, waar anders simpelweg geen geld voor is. Het blijkt dat het bedrijfsleven maar wat graag in deze behoefte voorziet. Het is een dankbare klus deze partijen samen te brengen op een energiek evenement als de Beursvloer.”

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het succes van de Beursvloer valt of staat met de deelname en het enthousiasme van de deelnemende ondernemers. Voorzitter Ineke Edzes: “In de afgelopen vier edities hebben een aantal die-hard deelnemers zich als pure ambassadeurs opgeworpen. Echter hebben we meer ondernemers nodig om de kwaliteit van de Beursvloer deals te kunnen blijven waarborgen. Aan het enthousiasme van de maatschappe-lijke organisaties ligt het in ieder geval niet, die zijn over het algemeen niet te stoppen”, lacht Ineke Edzes.

De organisatie is dan ook nu al op zoek naar ondernemers die kunnen voorzien in bouwadviezen, renovaties, communicatieplannen, vrijwilligers, vergaderruimtes, tijdelijke plaatsing van ecotoiletten, drukwerk, marketingplannen, cursussen social media, tuinaanleg, meubilair en nieuwe websites. Daartegenover staan allerhande workshops, optredens, etentjes, clinics en toernooien als tegenprestatie.

Tijdens de laatste editie in 2014 werden 173 deals gesloten. Om dit succes te overstijgen, of in ieder geval te evenaren, is de Beursvloer IJmond Noord nu al op zoek naar bedrijven die graag willen bijdragen aan dit unieke sociale evenement. Verbind nu al uw naam aan de Beursvloer IJmond Noord en draag uw steentje bij. Kijk op www.beursvloerijmondnoord.nl om een idee te krijgen van de voorgaande Beursvloeren of stuur een e-mail naar info@beursvloerijmondnoord.nl voor meer informatie.

Beursvloer IJmond Noord
Dhr. (Rob) Endema
T: 06-20634438
E: rendema@beursvloerijmondnoord.nl
www.beursvloerijmondnoord.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development