Annette Dales (Director Sales & New Business Support bij MultiCopy Nederland), Rob & Tico de Mulder (ondernemers MultiCopy Amsterdam Amstel/IJmond) en Jan Withaar (Director Franchise Management and Services bij Franchise Services Europe)

MultiCopy Amsterdam Amstel/IJmond in Top 10 succesvolste bedrijven`

Tijdens de drukbezochte MultiCopy Conventie in Hotel Vianen heeft MultiCopy Amsterdam Amstel/IJmond een solide plek veroverd in de Top 10 van de meest succesvolle bedrijven in 2013. 

“Rob en Tico de Mulder zijn een voorbeeld voor alle ondernemers. Zij laten zien dat er ook in moeilijke tijden volop kansen liggen om te blijven groeien. Het geheim van hun succes is dat ze zich volledig focussen op het succes van hun eigen klanten. Door slimme, vaak geïntegreerde, communicatieoplossingen te bedenken en uit te voeren. Maar vooral door ook te durven veranderen.” Algemeen directeur Gerard Slot van Franchise Services Europe was duidelijk over de redenen van hun succes.

Communication Company

Slot: “Rob en Tico de Mulder hebben hun bedrijven getransformeerd tot MultiCopy | The Communication Company en denken niet langer alleen in druk- en printwerk. Ze leveren crossmediacampagnes, maken prachtige en zeer persoonlijke mailings voor bedrijven, bedenken en maken complete beurspresentaties, sign, promotionele campagnes en veel meer.” Voor 2014 zijn de ondernemers erg hoopvol gestemd. Tico de Mulder: “Er is weer licht aan het eind van de tunnel na de crisis. Juist nu is het tijd om de kansen weer te pakken, Niet door te doen wat je altijd hebt gedaan, maar met nieuw elan, nieuwe technieken en nieuwe creativiteit. Want de tijden zijn blijvend veranderd.”

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development