IJmond Onderneemt met dagvoorzitter Lonneke Dort

NVD Beveiligingsgroep, Tiebies Landbouwmechanisatie en Parlevliet & Van der Plas vallen in de prijzen

Mooie winnaars IJmond Onderneemt 

NVD Beveiligingsgroep is de grote winnaar van de IJmond Onderneemt! Award 2017. Het bedrijf uit Haarlem kreeg 14 november de onderscheiding voor de meest in het oog springende IJmondiale onderneming. Directeur Patrick van der Leelie was zichtbaar verheugd. IJmond Onderneemt! werd voor de achtste keer georganiseerd. Dit jaar was het thema Wat is jouw drive? De zaal van A9 Studio’s in Uitgeest was qua entourage zeer feestelijk aangekleed, er was een paaldansact te bewonderen, gastspreker en handbiker Tim de Vries gaf een indrukwekkend kijkje in zijn leven als paralympiër én er was van alle genomineerde bedrijven een mooi en informatief filmpje gemaakt. De bijna 250 aanwezige entrepreneurs tijdens het mede door de Rabobank IJmond mogelijk gemaakte evenement zagen zo goed wat de genomineerden zo bijzonder maakt. 

 

IJmond Onderneemt Award

Hoewel Montarent en Slijptechniek IJmond ook veel indruk op de jury maakten, ging de IJmond Onderneemt! Award naar NVD Beveiligingsgroep. Zo stelde de jury bij monde van Leen Wisker dat bij de selectie van de kandidaten voor de nominatie van de IJmond Onderneemt Award er, met het thema in het achterhoofd, naar zeer uiteenlopende bedrijven is gekeken. Uiteenlopend qua omvang en qua product en/of dienstverlening, maar met een duidelijke rode draad. Een persoonlijke drive. De winnaar, NVD Beveiligingsgroep is een familiebedrijf en een top 4 speler. Een bedrijf dat al ruim 100 jaar actief is op het gebied van beveiliging, zowel nationaal als internationaal.

 

IJmond Werkt!

Award Voor de IJmond Werkt! Award waren Tata Steel en Mastermate Zwager ook genomineerd, maar ging de onderscheiding naar Tiebies Landbouwmechanisatie. Zij zijn een specialist in onderhoud en reparatie van vrijwel alle landbouwmachines. Daarnaast zijn ze dealer van een legio topmerken en zijn hun machines te huur. In beide stemrondes kreeg Tiebies de meeste stemmen en werd daarmee overtuigend winnaar. Bij Tiebies werken 3 monteurs via IJmond Werkt!. In de films overtuigde eigenaar Berry Tiebie de aanwezigen vol enthousiasme: “Ik kan eigenlijk niets negatiefs over deze jongens verzinnen en ik kan enorm veel van ze leren, ze zijn een meerwaarde voor het bedrijf.” De overige genomineerden Tata Steel en Mastermate Zwager kregen ook, zij het een kleinere versie, een award uitgereikt uit handen van bestuursvoorzitter van IJmond Werkt! Arjen Verkaik.

 

IJmond Duurzaam! Award

Parlevliet & Van der Plas was op haar beurt de winnaar van de IJmond Duurzaam! Award. Het bedrijf troefde daarmee medegenomineerden Strandpaviljoen Timboektoe en Abelia Fleuristen af. “Zelf dingen bedenken, zoals de carrouseldeur, motiveert het bedrijf om verder te gaan. Onderweg in de processen worden steeds meer nieuwe zaken ontdekt en worden steeds meer mensen enthousiast. Maar net zo belangrijk is het voor het bedrijf om een bijdrage te leveren aan het imago van de branche. Door juist zoveel mogelijk aandacht te geven aan het milieu, wil Parlevliet & Van der Plas een tegengeluid bieden aan de het negatieve imago van de visserij”, zo stelt de jury.

Kijk ook op: www.ijmondonderneemt.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development