André Kuipers en Ed Nijpels prominente gasten tijdens duurzame bedrijvendag

De IJmond kent veel inspirerende initiatieven en kansen. Daarom organiseert Milieudienst IJmond, in samenwerking met de Techniek Campus de innovatieve en duurzame bedrijvendag. De bedrijvendag vindt plaats op 10 maart, in het Dudok Huis van Tata Steel, te IJmuiden.

Ondernemers uit de IJmond hebben in het verleden al tweemaal kennis kunnen maken met een succesvolle Duurzame Bedrijvendag. De bedrijvendag biedt dit jaar interessante workshops, belangwekkende lezingen en een veelzijdige beursvloer. Dit programma zal die van de voorgaande twee edities overtreffen!

Scholieren
Vanuit de Techniek Campus zijn scholieren van het Kennemer College en Technisch College Velsen uitgenodigd voor het ochtendprogramma om innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van duurzaamheid en techniek. Niemand minder dan astronaut André Kuipers zal de scholieren een unieke inkijk geven in de wereld van de bemande ruimtevaart en deelt zijn verhaal over de aanloop, de missie en zijn blik op onze planeet.

Ondernemers
In het middag programma zijn alle ondernemers uit de IJmond van harte welkom vanaf 15.30 uur. Zij kunnen spreken met standhouders over duurzaam ondernemen en de mogelijkheden. Daarnaast worden er 4 workshops aangeboden. Het avondprogramma bestaat uit lezingen van onder andere, oud minister van VROM, Ed Nijpels. Er is tussentijds ruimte om te netwerken en de avond zal afgesloten worden met een borrel. De verwachte eindtijd is 21.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op milieudienst-ijmond.nl/bedrijvendag of techniekcampus-em.nl. In verband met beperkt aantal plaatsen in de workshops vraagt de organisatie om u zich daarvoor aan te melden via de boven genoemde website.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development