Werkgevers gezocht voor 2e editie van IJmondiale zakelijke speeddate

In navolging van de succesvolle zakelijke speeddate die het WerkgeversServicepunt IJmond in november 2013 organiseerde, staat er nu een tweede editie op de agenda. Op 14 maart van 15.00 uur tot 17.00 presenteren honderden werkzoekenden uit de IJmond zich aan tientallen werkgevers met vacatures. De zakelijke speeddate vindt wederom plaats in het Tata Steel Stadion in Velsen-Zuid.

Er zijn nog enkele stands beschikbaar voor werkgevers met vacatures. Werkgevers die willen deelnemen aan de speeddate kunnen zich tot 10 maart aanmelden via info@wspijmond.nl of via telefoonnummer 0251-279045. Het WerkgeversServicepunt biedt deelnemende werkgevers tevens de mogelijkheid om aan te schuiven bij het matchdiner en om de wedstrijd SC Telstar-De Graafschap bij te wonen. Een unieke en ontspannende manier om te netwerken! Werkzoekenden zijn persoonlijk uitgenodigd voor de speeddate. Daarbij is gekeken of hun profiel aansluit bij de aangeboden vacatures.

In november 2013 vond de eerste editie van deze speeddate plaats en dit was meteen een succes te noemen. Zo’n dertig werkzoekenden gingen daadwerkelijk met een baan op zak de deur uit, enkele tientallen hebben afspraken kunnen maken voor een vervolggesprek. Vanwege het succes is het WerkgeverServicepunt voornemens elk kwartaal een dergelijke speeddate te organiseren. De speeddate vormde de officiële opening van het WerkgeversServicepunt IJmond, waarin IJmond Werkt! en UWV participeren. Werkgevers hebben met het WerkgeversServicepunt één aanspreekpunt voor al hun vragen over personeelsvoorziening, ontslag, arbeidsmarktinformatie en arbeidsjuridische zaken.

Een voorbeeld waar het WerkgeversServicepunt in kan adviseren is jobcarving. Onderzoek leert dat medewerkers veel van hun tijd aan taken besteden die niet tot hun echte werk behoren. Door deze taken uit te laten voeren door een kandidaat van het WerkgeversServicepunt haalt een werkgever meer rendement uit medewerkers.

Het WerkgeversServicepunt IJmond is gevestigd in het pand van IJmond Werkt! aan het Stationsplein 48a te Beverwijk. De adviseurs zijn elke werkdag rechtstreeks te bereiken op telefoonnummer 0251-279045.

Kijk ook eens op: www.ijmondwerkt.com/werkgevers

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development