Gemeente Velsen schakelt GreenFox en IJmond Werkt! in om verlichting te renoveren

De gemeente Velsen heeft GreenFox en IJmond Werkt! opdracht gegeven om de verlichting in de Sluiswijkzaal (sportzaal) aan de Kerkstraat 93 in IJmuiden energiezuinig te maken. Het aanpassen van verlichting is de snelste en goedkoopste manier om veel energie te besparen. Door oude armatuur te voorzien van de nieuwste verlichtingstechniek, bespaart de gemeente gemiddeld 40% energie. Hierdoor wordt bovendien CO2 uitstoot beperkt én wordt bespaard op operationele kosten. 

Sinds eind 2013 werken GreenFox en IJmond Werkt! binnen de IJmond samen op het gebied van TL-buizen renovatie. GreenFox levert de technologie, begeleiding en expertise en IJmond Werkt! de mankracht om de oude TL-buizen bij organisaties te vervangen voor nieuwe energiezuinige TL-buizen. Bedrijven kunnen op die manier aanzienlijke besparingen realiseren op hun energiekosten en deze investering in gemiddeld twee jaar terugverdienen.

De gemeente Velsen is groot aanjager van social return (waarbij bij publieke opdrachtverlening wordt gevraagd om diverse doelgroepen werk en/of opleiding te bieden, bijvoorbeeld uitkeringsgerechtigden). Zij wil met GreenFox kijken naar de mogelijkheden binnen de gemeente. De komende tijd zal de afdeling inkoop meer objecten onderzoeken op de mogelijkheden de verlichting te renoveren.

Kijk ook eens op: 

www.green-fox.nl

www.ijmondwerkt.com

www.velsen.nl

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development