Olympisch kampioen komt 14 april naar Velsen, komt u ook?

Wellicht zit u nog helemaal in de winning mood van de Olympische spelen die zo succesvol door Nederland werden afgerond in het Russische Sotsji. MKB-IJmond heeft gemeend in het kader van het project ElkeDagBeter.nu om een dubbel (!) Olympisch, Wereld en Europees Kampioen uit te nodigen en te laten vertellen over de duurzame inzetbaarheid van uw personeel; Jochem Uytdehaage komt op 14 april naar Velsen!

In het seizoen 2001-2002 won Uytdehaage internationaal bijna alles waar hij aan deelnam. In januari werd hij Europees kampioen allround. Een maand later beleefde Uytdehaage zijn hoogtepunt in zijn schaatscarrière. Bij de Olympische Winterspelen in Salt Lake City won hij goud op de 5000 en 10.000 meter. Op beide afstanden schaatste hij een nieuw wereldrecord, waarbij zijn tijd op de 10.000 meter de eerste onder de 13 minuten was. Op de 1500 meter behaalde Uytdehaage de zilveren medaille. In maart voltooide Uytdehaage een trilogie. In Thialf (Heerenveen) werd hij Wereldkampioen allround met een wereldrecord puntentotaal. Als bekroning op dit succesvolle jaar werd hij uitgeroepen tot Nederlands sportman van het jaar.

ElkeDagBeter.nu
Je bent als ondernemer elke dag bezig om je bedrijf weer net dat stapje beter te maken. Zeker in deze economisch moeilijke periode vergt dat veel aandacht, tijd en energie voor het hier en nu. Maar een goede ondernemer kijkt ook verder. Om klaar te zijn voor de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt is het zaak om op tijd te investeren in je werkkapitaal. Dit geldt niet alleen voor jonge maar vooral ook voor oudere werknemers.

Award
Het gaat goed maar je hebt het gevoel dat er meer in zit. Om in de toekomst ook succesvol te zijn moeten je medewerkers zich gaan ontwikkelen. Ben je elke dag bezig om je bedrijf en je mensen beter te maken en kun je hierbij wel wat advies gebruiken? Vul dan nu alvast de ElkeDagBeter scan in en maak kans op de ElkeDagBeter award. Ontvang direct GRATIS een advies op maat en maak daarnaast kans op een dag lang een gratis topcoach in jouw bedrijf!

Datum:
Maandag 14 april 2014

Locatie:
Tata Steel Stadion, Minister van Houtenlaan te Velsen-Zuid

Programma:
19.00 uur: Inloop
19.15 uur: Openingswoord Roel Huisman
19.20 uur: Jochem Uytdehaage
20.30 uur: Borrel
21.30 uur: Einde Bijeenkomst

Aanmelden:
Aanmelden kan vanaf heden met maximaal 2 personen per bedrijf via;
info@mkb-ijmond.nl. Wilt u meerdere personen aanmelden dan zetten wij deze op de wachtlijst.

Deze bijeenkomst is mogelijk gemaakt door: MKB Nederland en Overbouw Holland
 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development