Fiets 29 maart met Lands Advies mee voor Alpe d’HuZes

Op zaterdag 29 maart 2014 organiseert Lands Advies samen met BigGym een Spinningmarathon voor Alpe d’HuZes. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de Kankerstichting.

Op donderdag 5 juni a.s. doen zestien enthousiaste medewerkers en klanten van Lands Advies (financiële dienstverlener) mee aan Alpe d’HuZes. Zij bedwingen maximaal zes keer achter elkaar de Alpe d’Huez op de fiets (of hardlopend). Doel van deze enorme krachtsinspanning is bewondering af te dwingen en die in klinkende munt te laten uitbetalen. De opbrengsten komen ten goede aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker. Daar is immers véél geld voor nodig.

Sponsorgeld
Om deel te mogen nemen aan Alpe d’HuZes moet je als team een flink bedrag aan sponsorgeld meebrengen. Eén van onze fondsenwerfacties is deze Spinningmarathon. Wij kunnen het namelijk niet alleen! Jouw inspanning kan en zal zéker bijdragen aan een goed resultaat. En wij gaan natuurlijk zelf ook op de fiets!

BigGym
BigGym stelt haar sportzaal en 30 spinningfietsen en spinninginstructeurs beschikbaar in haar hagelnieuwe vestiging in Alkmaar (www.biggym.nl). Je kunt van 14.00 uur tot 17.00 uur spinnen voor het goede doel. Deelname kost € 10,- per uur en komt in zijn geheel te goede aan de Kankerstichting. Je mag natuurlijk ook meer bijdragen.

Inschrijven
Inschrijven met een team, inschrijven voor meer dan 1 uur, het kan allemaal. Je kunt je aanmelden op www.landsdhuzes.nl. Vol = vol. Voor vragen, bel gerust met Lands Advies: 0251-290900.

Draag jij de Kankerstichting een warm hart toe? En zie jij een sportieve inspanning wel zitten? Kom dan op zaterdag 29 maart naar BigGym in Alkmaar.

Opgeven is geen optie, geven wel! Fiets jij met ons mee?
Het adres van BigGym is: Koedijkerstraat 9-C, 1823 CR Alkmaar.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development