Juwelier, Rene Post

Rene Post Juwelier gaat voor goud in nieuwe Breestraat

Vrijdag 13 oktober is de heropening van Juwelier Rene Post in de nieuwe Breestraat in Beverwijk. 

 

Nadat de gemeente Beverwijk in 2014 groen licht gaf om de Breestraat te revitaliseren hebben een aantal toonaangevende ondernemers geïnvesteerd in hun winkel. Eén van die winkeliers is Rene Post. Na 20 jaar ondernemen in Beverwijk wilde hij graag zijn winkel veranderen in een toekomstbestendige juwelierszaak.

De metamorfose van zijn zaak betekent onder meer shoppen in een lichte en ruime showroom waarbij de sieraden zeer goed tot hun recht komen. Naast moderne, klassieke en aparte sieraden is er ook een unieke goudlijn opgezet voor diamanten in ringen en hangers. Dit is de nieuwe versie van het groeibriljantsysteem. Dat houdt in dat je de diamant kan laten groeien door het elke twee jaar weer in te ruilen voor een grotere diamant. De klant ontvangt hierbij elke keer opnieuw het gehele aankoopbedrag terug.
De grootste toegevoegde waarde van Rene is dat hij de grootste collectie trouwringen van de hele regio heeft. Om dit onder de aandacht te brengen van bruidsparen bedenkt hij vaak ludieke acties. Denk aan een gratis trouwring voor de man (bij aankoop van een set trouwringen) of een geheel verzorgde citytrip.
Ook een specialisatie van Rene is het ontwerpen en maken van exclusieve zilveren en gouden sieraden. Rene heeft hiervoor de vakopleiding als goudsmid in Schoonhoven gevolgd. In de vernieuwde winkel bevindt zich een ruime eigen werkplaats waar hij met zijn collega’s zeer uiteenlopende en vaak ook uitdagende opdrachten voor taxaties, restauraties en reparaties krijgt. Ook polijsten, batterijen vervangen en horloges waterdicht maken doet hij gewoon zelf, terwijl de klant wacht.
Door de extra hoge (inruil)korting voor oud goud is er een grote en mooie collectie occasion sieraden opgebouwd. Hoewel 95 procent van de ingeruilde sieraden niet geschikt is voor verkoop blijft er nog 5 procent over dat mooi en kwalitatief goed genoeg is en daarbij voorzien van een officieel Nederlands keurteken. Inmiddels heeft Rene Post de grootste occasionvitrine van Noord-Holland! Het slimme daaraan is dat de klant voor een lage prijs een echt goud sieraad kan kopen. Vaak zeer mooi gemaakt en ook veel modellen die tegenwoordig niet meer worden vervaardigd.
Rene bezoekt de belangrijkste beurzen in Europa om ervoor te zorgen dat hij als eerste de nieuwste trends in huis heeft. Een optimale collectie topmerken horloges en juwelen In verschillende prijsklassen zorgt ervoor dat Rene Post zich als juwelier positief kan onderscheiden.
Sinds 2014 is er ook een nieuwe vestiging van Rene in IJmuiden, Amber Jewels. Amber is de naam van de dochter van Rene en Monique. Daar zijn altijd aparte sieraden die niet overal te vinden zijn. Klanten komen dan ook vanuit heel Nederland om toch die ene aparte ring of oorbellen te kopen.
Over de toekomst is Rene duidelijk: vernieuwende online-services én winkels voor persoonlijk advies en levering direct uit voorraad.
De vernieuwde winkel in Beverwijk is gevestigd aan de Breestraat 120. Vanaf vrijdag 13 oktober bent u van harte welkom om te komen kijken! 

 

Juwelier Rene Post
Breestraat 120
1941 EM Beverwijk
Tel: 0251-225023
Email: info@renepost.nl 
www.renepost.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development