Telstar Horeca: een prachtige gelegenheid voor een spetterend feest!

De Businessclub Telstar behoort al jaren tot de belangrijkste ondernemersnetwerken van de regio. De combinatie van betaald voetbal en de ontspannen sfeer in de Witte Leeuwen Kooi en Club West hebben van Telstar een uniek en beproefd marketinginstrument gemaakt. Van multinational tot lokale middenstand, Businessclub Telstar heeft voor elk type onderneming iets te bieden. 

Het motto dit jaar is ‘Telstar kijkt omhoog.’ Dit heeft een dubbele betekenis: wij willen sportief gewoon beter presteren dan de afgelopen jaren en daarnaast willen wij onze ontwikkeling als club en bedrijf verder doorzetten. Telstar wil een baken zijn in de regio IJmond. Een omgeving waar ondernemers graag komen omdat daar de contacten gelegd kunnen worden voor het doen van zaken, het ontmoeten van lokale en regionale overheden en waar ontspanning en gezelligheid voelbaar zijn. Een omgeving waar wij voor alle geledingen kansen creëren. Dit alles draagt bij aan die sterke IJmond waar wij allemaal achter staan.

Port of Football

Telstar Port of Football is bedoeld om de banden tussen de club en het voetbalminnende havenbedrijfsleven verder aan te halen. Kern is dat tijdens de thuiswedstrijden steeds een belangrijk cluster van havenbedrijven centraal staat in de businessclub. Het kan gaan om bijvoorbeeld offshore-industrie of de cruisesector, waarbij sponsoren hun relaties kunnen uitnodigingen voor een netwerkborrel, diner en de thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen. Port of Football is de ideale mogelijkheid een platform te creëren waar havenbedrijven hun klanten en toeleveranciers ontmoeten. Daarnaast zullen lokale en regionale politici en bestuurders met elkaar in contact gebracht worden. Dit alles is een open en ongedwongen sfeer. Juist dat wordt vaak als pluspunt van Telstar genoemd. Wilt u meer weten of de sponsormogelijkheden bij Telstar? Mail dan naar steef@sctelstar.nl Wij sturen u graag onze sponsorprospectus toe!

Telstar Horeca

Telstar als baken in de Regio IJmond heeft haar eigen horeca tak: Telstar Horeca. Tijdens de wedstrijden verzorgen wij onze gasten, maar ook tijdens vergaderingen, feesten en andere evenementen. Op 20 november mogen wij de gasten van OV IJmond ontvangen, onze eerste ontmoeting samen. Wij zien uit naar een goede samenwerking tussen Telstar als baken in de IJmond en de ondernemersvereniging uit de IJmond. In de afgelopen periode hebben we weer veel nieuwe gasten mogen ontvangen: Het Rode Kruis, Stichting de Opkikkertjes, Bijna Thuis Huis Velsen, het Vellesan College, Sanquin Bloedbank, de Politie Kennemerland, IJmond Transport, Reym en heeft Andre Kuipers het veld mogen betreden vanuit een helikopter tijdens de aftrap van de Techniek Campus in het Telstar stadion. Op deze dag was ook Prinses Laurentien een van onze gasten. Naast de vergaderingen, feesten en andere evenementen verzorgt Telstar Horeca sinds kort ook goed gevulde lunchboxjes bij u op het werk, tijdens een beurs of een evenement. Wij brengen de lunchboxjes persoonlijk bij u langs.

Kerst en Oud & Nieuw

Wij zijn ook al weer volop bezig met 2015. De eerste offertes zijn al weer aangevraagd. Ook voor nieuwjaarsborrels. Telstar Horeca staat graag voor u klaar zodat u een spetterende nieuwjaarsborrel kunt geven. Op www.telstarhoreca.nl treft u een speciale menukaart aan voor deze borrel. Maar ook als u 2014 gezellig en op een speciale wijze wilt afsluiten, dan kan dat ook bij ons. Vanaf 11 december staat Telstar in het teken van Kerst. En wilt u iets organiseren dat niet op de menukaart staat, dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Ligging in de IJmond

Het stadion heeft een ideale ligging in het hart van Velsen (Noord Holland). Met een zeer ruime gratis parkeerplaats voor het stadion en een parkeerplaats naast het stadion is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de snelweg A9 en A22 en de A208 bent u binnen drie minuten bij het stadion.

U ziet het, Telstar en Telstar Horeca dragen bij aan een sterker IJmond! 

Meer informatie:
Vanessa Heilig, Horeca Manager
Telefoon: 06-10297245
E-mail: vanessa@sctelstar.nl
www.telstarhoreca.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development