Uitnodiging voor het Techport bezoek aan het Utrecht Castel – het TNO lab

Plannen voor product- of dienstvernieuwing? Neem deel aan het bezoek aan het Utrecht Castel – het TNO lab – op woensdagmiddag 14 september.
Techport heeft de ambitie om regionale bedrijven in de maakindustrie te ondersteunen bij vernieuwing en innovatie. Kennisinstellingen als TNO spelen een belangrijke rol bij deze processen. Om die reden organiseert Techport op 14 september a.s. van 15:30 -17:30 uur een bezoek aan de Utrecht Castel – hét lab op het gebied van sensorontwikkeling, veiligheid en milieu, dat TNO vorig jaar samen met Deltares en Universiteit Utrecht is gestart.

Het bezoek
Tijdens deze bijeenkomst wordt niet alleen een bezoek gebracht aan het lab. U wordt tevens op de hoogte gebracht van de state-of-the art ontwikkeling en toepassingen van sensoren en robots. Deze sensoren en robots kunnen van grote waarde zijn voor uw installatie en product en onderhoud van uw installatie, maar kunnen u ook meer inzicht geven in uw productieproces, de veiligheid van uw medewerkers of uitstoot van stoffen.

Daarnaast wordt u ingelicht over de kansen die samenwerking met TNO kan bieden. Hierbij moet u denken aan de vorming van een MKB Technologie Cluster en de (financiele)voordelen van een dergelijk cluster. Tevens leert u de personen en experts kennen die u verder kunnen helpen bij de uitwerking van uw innovatieve idee of concept.

Programma
Er is ruimte in het programma. De bijeenkomst wordt op maat gemaakt op basis van uw behoeften, ambitie of vraag. Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden via deze link. Deelname is gratis.

Heeft u bij voorbaat een vraag of wilt u een onderwerp specifiek agenderen; stuur dan een mail naargerik.berge@techport.nl.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 14 september, van 15:30-17:30 uur.

Adres: Princetonlaan 8, 3584 CB Utrecht

Meer informatie over Utrecht Castel vind u hier.

Parkeren kan het makkelijkst op de parkeerplaats tegenover de Botanische tuin. U krijgt bij de receptie een uitrijkaart.

Na aanmelding volgt meer info over de programmering. Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Gerik ten Berge
Projectleider bedrijven
Techniekcampus Techport – Techport Industries

T: +31652505974
E: gerik.berge@techport.nl
W: www.techport.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development