Unieke collectieve actie zonnepanelen in gemeente Beverwijk van start

Zelf energie opwekken is een van de maatregelen die u kunt nemen om beter voor het milieu en voor uw portemonnee te zorgen. In gemeente Beverwijk gaat een unieke actie van start. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. 

 

Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Installateurs

De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor de aanschaf en de installatie van de zonnepanelen. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies.

Deelname

U kunt zich tot 23 april 2017 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Hier vindt u de prijzen en ook meer informatie over het precieze verloop van het actietraject, dat gelijk van start gaat als u zich inschrijft.

Bewonersavonden

Wanneer u meer wilt weten of nog vragen heeft, bent u van harte welkom op de bewonersavonden waar Duurzaam Bouwloket u van meer informatie zal voorzien:

– Maandag 27 februari, 20.00 uur Café de Zon, Wijk aan Zee

– Dinsdag 28 februari, 19.30 uur Basisschool De Zeester, Pieter Cheeuwenlaan 6, Beverwijk

– Woensdag 1 maart, 20.00 uur Grote Kerk, Kerkstraat 37, Beverwijk

Op www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk kunt u zich inschrijven voor de avonden. Ook als u niet in gemeente Beverwijk woont, kunt u zich inschrijven voor de actie. Tevens bent u ook dan van harte welkom op de bewonersavonden.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development