Verbinden is het antwoord op de complexer wordende vastgoedmarkt

Organisaties zijn altijd in beweging, zeker in de tijd waarin wij nu leven. De ontwikkelingen gaan snel en onze markt wordt complexer. Omdat standaard oplossingen straks niet meer werken en onze huidige aanpak in de toekomst tekort kan schieten, denken wij continu na over creatieve en communicatieve oplossingen.

Om voor te sorteren op deze ontwikkelingen is onze Bedrijfsmakelaardij onlangs samengevoegd met onze woningportefeuille. Jurre Terhorst, onze NVM bedrijfsmakelaar MSc, die u wellicht nog kent van de columns in dit blad, zal de bedrijfsmatige taxaties binnen Teer uit blijven voeren. De begeleiding en advisering van onze bestaande en nieuwe klanten zal meer vanuit mijzelf en collega Joris Filarski worden opgepakt. Wij zitten zo dicht op de markt dat we merken dat de raakvlakken tussen bestaande bouw en nieuwbouw van zowel bedrijfsmatig onroerend goed als op de woningmarkt elkaar continu kruisen. Daarom heb ik besloten onze organisatie aan te passen en gebruik te maken van de collectieve kennis die wij van de vastgoedmarkt in de IJmond hebben.

We gaan zelfs ons werkgebied langzaam maar zeker uitbreiden. Opdrachtgevers van ook buiten de IJmond weten ons steeds vaker te vinden en voelen zich prettig bij onze persoonlijke aanpak met het doel hen volledig te ontzorgen. Inmiddels hebben wij vestigingen in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Alkmaar en binnenkort gaan wij hier een zesde vestiging in Heiloo aan toevoegen om ook deze markt met een lokaal team te kunnen bedienen.

Zoals mijn voorganger Simon Hamming als eens op deze plaats een pleidooi hield over de kracht van verbinden, wil ik hiermee aantonen dat dit geen loze woorden zijn geweest. Het verbinden van onze netwerken heeft er in ons geval toe geleid dat Teer na tientallen jaren nog steeds een van de grootste spelers is op de vastgoedmarkt in de IJmond. Daar ben ik trots op en zeer dankbaar voor. Ik doe het niet alleen, maar met vele deskundige en enthousiaste collega’s en ik vertrouw er op hiermee samen met hen Teer naar de toekomst toe verder uit te kunnen bouwen.

Wilt u eens tijd maken om met ons een kop koffie te drinken om te kijken of wij ook samen een verbinding aan kunnen gaan? Ik, of Joris maken graag tijd voor u als ondernemer. Er zijn ongetwijfeld zaken waarover u eens met een vastgoedpro- fessional van gedachten wilt wisselen. Of het nu gaat over verkoop, verhuur, taxatie of nieuwbouw van uw bedrijfspand. We helpen u graag.

Samen zijn wij Teer / Thuis in de IJmond, Thuis in Noord-Holland.

Robin van Andel Directeur Teer Makelaars

www.teer.nl

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development