VVD Tweede Kamerlid Barbara Visser in de IJmond

Op 20 februari komt VVD Tweede Kamerlid Barbara Visser naar de Broekpolder om met de inwoners van Beverwijk en Heemskerk in gesprek te gaan. Visser is goed bekend met de regio en heeft zich eerder al sterk gemaakt voor de Kennemerlijn. Ook is zij wethouder van Zaandam geweest. 

 

Barbara Visser zal met de aanwezigen in gesprek gaan over landelijke en lokale onderwerpen. Een van de lokale onderwerpen zal de A8/A9 verbinding zijn. Zij zal een uiteenzetting geven over de huidige stand van zaken en de verschillende opties uitleggen. Er zal ruimschoots mogelijkheid zijn om vragen te stellen. Ook over andere actuele onderwerpen kunnen vragen gesteld worden en zal Visser aangeven hoe de VVD daar over denkt. Barbara is momenteel Kamerlid en staat voor de komende verkiezingen met een zevende plek hoog op de kandidatenlijst. De avond wordt geleid door VVD-fractievoorzitter Serge Ferraro

Het evenement zal plaatsvinden in restaurant La Citadel in Heemskerk en is voor iedereen vrij toegankelijk. De deuren openen om 19:30 en het programma begint om 20:00.

 

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development