Zo Werkt Het Award voor beste (thuis)werkgevers van 2020  

Wie waren de beste (thuis)werkgevers van 2020?
Is 2020 het kanteljaar waarin we eerst noodgedwongen, maar daarna ook structureel ons werk- en reisgedrag gingen veranderen? Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt Zo Werkt Het op 16 maart – precies één jaar na de start van de lockdown –  de award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar.

Nooit eerder werkten zo veel mensen tegelijkertijd en langdurig vanuit huis of ‘op anderhalve meter’ op het werk. Dat vroeg niet alleen om aanpassingsvermogen van de medewerkers. Veel bedrijven en organisaties hebben hun werknemers geholpen om deze nieuwe manier van werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Zo Werkt Het Award 2020
Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder hebben gezet om werken in 2020 zo makkelijk mogelijk te maken voor hun medewerkers, is de award Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar in het leven geroepen. Een eervolle award voor bedrijven en organisaties die echt het verschil hebben kunnen maken voor hun mensen.

De award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleine en grote organisaties een kans. Ook worden er vanuit de verschillende aangesloten regionetwerken trotse regionale winnaars genomineerd. Daarnaast roepen we medewerkers op om hun werkgever te nomineren.

 

Nomineer en maak kans op een city e-bike van Muto
Heb of ben jij die werkgever die net even een stapje extra heeft gezet om werken 2020 zo makkelijk mogelijk te maken? Met bijvoorbeeld digitale events om de teamspirit erin te houden, fatsoenlijke spullen zodat  thuiswerken ook echt makkelijk gaat, thuisbezorgde verrassingslunches of was de kantoor- of productie-omgeving tiptop op anderhalve meter ingeregeld? Zorg dan dat jouw inspirerende verhaal bij ons terecht komt.

Klik direct op www.zowerkthet.nl/award of bel of mail Astrid van den Haak: 06-57551579 of ahaak@odijmond.nl Medewerkers die hun werkgever nomineren maken bovendien kans op een city e-bike van Muto.

Over Zo Werkt Het

IJmond Bereikbaar is trotse regiopartner van ‘Zo Werkt Het’: een initiatief en samenwerkingsplatform van meer dan 10 regionetwerken die werken aan regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel (thuis)werken en duurzaam reizen.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development