Baker Tilly Berk nieuwe hoofdsponsor van Golfbaan Spaarnwoude

Accountants en belastingadviseur Baker Tilly Berk heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan Golfbaan Spaarnwoude. Onze klanten zijn ondernemers in hart en nieren en dat ondernemerschap zien we ook terug bij deze golfbaan. Bij de golfbaan als bedrijf én bij hun bezoekers. We voelen ons als sponsor dan ook prima in deze omgeving ”, vertelt Ed de Beule, partner Baker Tilly Berk Velsen. “De sponsoring van Baker Tilly Berk betekent een grote erkenning van de waarde die deze golfbaan heeft voor het mkb in Noord-Holland”, vervolgt Hanny van de Sande, manager van Golfbaan Spaarnwoude.

Met de sponsoring van Golfbaan Spaarnwoude versterkt Baker Tilly Berk eveneens de zichtbaarheid in de regio. Ed de Beule: “Er worden hier jaarlijks ruim vijf miljoen afslagen gemaakt. Door letterlijk prominent zichtbaar te zijn op onder andere de driving range maken elk jaar ruim 300.000 bezoekers kennis met Baker Tilly Berk. Daarnaast biedt deze grote golfbaan goede faciliteiten, zodat we de golfbaan ook kunnen gebruiken als ontmoetingsplaats met klanten en relaties tijdens seminars, workshops en netwerkevents.”

Hanny van de Sande: “Na een aantal moeilijke jaren is er op Golfbaan Spaarnwoude een turn around situatie bereikt en deze nieuwe hoofdsponsor stelt ons nu in staat de exploitatie van de golfbaan verder uit te bouwen”. Baker Tilly Berk en Golfbaan Spaarnwoude hebben zich ten doel gesteld om via dit partnership nieuwe bedrijfsleden aan te trekken. Golfbaan Spaarnwoude wordt zo voor het bedrijfsleven een nog interessantere ontmoetingsplaats waar zakelijke contacten in een sportieve en vooral gezellige sfeer verder uitgebouwd worden .

Over Baker Tilly Berk: Baker Tilly Berk bestaat in 2014 100 jaar. Sinds de oprichting in 1914 is Baker Tilly Berk uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen, 750 medewerkers en een omzet van € 83 miljoen (2013). Het bedrijf behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Naast accountancy en belastingadvies is Baker Tilly Berk ook actief op het gebied van bedrijfsjuridisch advies, IT advisory, corporate finance, interim solutions, risk & performance management en subsidie-audits. Klanten van Baker Tilly Berk zijn zowel mkb-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector. Als lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren gevestigd in meer dan 130 landen, biedt Baker Tilly Berk deskundige ondersteuning aan zijn internationale klanten. Met de sponsoring van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht op Nyenrode Business Universiteit speelt Baker Tilly Berk in op de specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf. Meer informatie: www.bakertillyberk.nl.
Over Golfbaan Spaarnwoude: Gelegen in het natuurgebied tussen Amsterdam en de Noordzeekust ligt het grootste en meest veelzijdige golfcentrum van Europa, Golfbaan Spaarnwoude. Jaarlijks telt het golfcomplex ca. 300.000 bezoekers en wordt er gespeeld op de zes 9-holes banen en een 12-holes Pitch & Putt course. Deze banen liggen rondom het Golfdorp, dat bestaat uit meerdere vergader- en partyfaciliteiten, het restaurant Graan voor Visch, alsmede een golfshop en grote drivingrange.

Op de foto van links naar rechts:
Ed de Beule  van  Baker Tilly Berk
Hanny van de Sande van Golfbaan Spaarnwoude
Roel de Vries van Baker Tilly Berk

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development