Donkergroen

Donkergroen neemt commerciële opdrachten IJmond Groen over

IJMOND – IJmond Groen, de groenafdeling van IJmond Werkt!, heeft een nieuwe partner aan zich weten te binden. Donkergroen gaat vanaf 1 juli de commerciële opdrachten in de IJmond uitvoeren. 16 Medewerkers van IJmond Groen worden hiertoe gedetacheerd bij Donkergroen, 6 medewerkers worden ingeleend. IJmond Groen blijft zelf het gemeentelijk groen onderhouden.

In Donkergroen ziet IJmond Werkt! een betrouwbare partner. Donkergroen levert kwaliteit en heeft sociaal werkgeverschap hoog in het vaandel staan. Het landelijk werkend familiebedrijf Donkergroen is één van de grootste spelers in binnen- en buitengroen, met een uitstekende reputatie, veel kennis en creativiteit, lokaal goed georganiseerd en ze hebben duurzaamheid als belangrijk speerpunt. Zie voor meer informatie over Donkergroen www.donkergroen.nl.

Met deze nieuwe samenwerking voldoet IJmond Werkt! aan de wens om medewerkers zo regulier mogelijk aan het werk te helpen. Voor andere onderdelen werden al eerder samenwerkingsconvenanten getekend. Zo valt de horeca afdeling onder de hoede van cateringgigant Albron, werken de kringloopwinkels nauw samen met Noppes kringloopwinkels en is een grote groep chauffeurs van IJmond Werkt! gedetacheerd bij de BIOS-groep.

Op 1 juli wordt de samenwerking officieel bekrachtigd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Algemeen directeur Mark Bouma van IJmond Werkt! en algemeen directeur Anja Kanters van Donkergroen zullen dan hun handtekening zetten onder het convenant.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development