Beursvloer IJmond Noord verbindt Telstar voorzitter Pieter de Waard aan zich

Inschrijving geopend voor zowel verenigingen als het bedrijfsleven

Telstar-voorzitter Pieter de Waard heeft zich verbonden aan de Beursvloer IJmond Noord. Tijdens de 6e editie van dit sociale event, dat op 28 juni 2016 vanaf 15.30 uur plaatsvindt bij ADO ’20 in Heemskerk, zal De Waard de aanwezigen entertainen met een inspirerend betoog met de titel “Telstar, hoe bestaat het, vanaf 1963 geen bestaansrecht…”.

Het thema van de komende Beursvloer is het belang van de band tussen bedrijfsleven en sportvereniging en de onmisbare rol van vrijwilligers bij maatschappelijke organisaties en daar weet De Waard alles van.

Aanmelden maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen én bedrijven
De uitnodiging aan alle maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen, die vanuit de vrijwilligerscentrale Beverwijk / Heemskerk is verzonden en gecoördineerd wordt, heeft al heel wat organisaties over de streep getrokken om zich aan te melden. De Beursvloer hoopt dit jaar op een recordaantal deelnemers en roept verenigingen en stichtingen dan ook op zich aan te melden. “Volgens mij kan elke maatschappelijke organisatie, vereniging of stichting wel hulp gebruiken.”, aldus aldus Menno Jansen, voorzitter van de Beursvloer IJmond Noord.
“Of het nu gaat om het opnieuw betegelen van de kleedkamer, het opknappen van speeltoestellen van de speeltuin, vrijwilligers voor het uitje van het woonzorgcentrum, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er om vragen bij de Beursvloer. De vragende partijen bieden op hun beurt een tegenprestatie, in diverse vormen. Bij deze dan ook meteen een oproep aan bedrijven en ondernemers om zich aan te melden. Want er zijn bedrijven die zeggen: ik heb niets te bieden, máár het opknappen van de speeltuin kan ook met je kantoorpersoneel en is dan meteen een mooie teambuildingsactie. Ik zeg: win-win!”, aldus Jansen.

Workshop
Om maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen goed op weg te helpen om alles uit hun deelname aan de Beursvloer te halen, organiseert de Vrijwilligerscentrale een workshop. De workshop “Hoe maak ik de beste deal“ wordt gegeven door medewerkers van ABN-AMRO, de Rabobank en de Vrijwilligerscentrale op dinsdagavond 17 mei van 19.15 uur tot 21.00 uur bij de vrijwilligerscentrale. Prinsenhof, Beatrixlaan 2 Beverwijk. Aanmelden kan via de Vrijwilligerscentrale info@vwdoen.nl of 0251-676886.

Aanmeldingen
Er hebben zich naar aanleiding van de eerste oproepen al bijna 30 maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen aangemeld voor de Beursvloer IJmond Noord op 28 juni 2016. De Beursvloer publiceert elke week op haar website en via Facebook en Twitter een nieuw actueel overzicht zodat bedrijven van te voren al kunnen inzien wat er zoal gevraagd wordt zodat daar goed op ingespeeld kan worden tijdens de bijeenkomst zelf. Een greep uit de eerste aanmeldingen:
Beverwijk Duurzaam is op zoek naar ondersteuning van de activiteiten en de publiciteit in ruil voor voorlichting over duurzaamheid: energie, klimaat, milieu.
Het Nova college op zoek naar ondernemers die een gastles willen geven aan MBO studenten in de financiële beroepen. Tegenprestatie in overleg met aanbiedende partij.

Het Gehandicapten Platform Beverwijk is op zoek naar een notulist, tegenprestatie in overleg.
Het RIBW / KAM is op zoek naar een uitje voor haar vrijwilligers en naar een bedrijf wat 500 flyers dubbelzijdig in kleur voor heb zou willen drukken. Tegenprestatie : appeltaarten, reclame in de nieuwsbrief en op de website, een lunch op locatie.
Viva Zorggroep zoekt hulp bij het opknappen van de achtertuin, hulp bij het organiseren van leuke uitjes voor de bewoners, lekker fruit of leen lekkere maaltijd. Kortom: iets extra’s voor deze bewoners. Tegenprestatie : Een zelfgemaakte maaltijd/gebak/high tea, een gezellige spelletjes middag, warm ontvangst van de ouderen van de dag. En nog veel meer!

Alle informatie over de Beursvloer is terug te vinden op de website www.beursvloerijmondnoord.nl Daar kan men zich ook aanmelden en wekelijks de vernieuwde lijst met aanmeldingen checken.

Plaats een reactie

Klik hier om je reactie te plaatsen

Evenementen

  • Geen evenementen
  • Advertisement

    webdesign development